Quantcast
Till salu inom: ”

centraldammsugare electrolux centra vac säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin 3.5 Centrala Haninge 2 trp, fräsch med öppen planlösning och en inglasad balkong om ca: 7 kvm. Badrum total renoverad helkaklad med Tvätt och Torktumlare, Kök Rostfri Kyl med vatten maskin, Rostfri Frys med ismaskin, Vit Spis med induktion och varmluft, Rostfri Diskmaskin. Electrolux på samtliga vitvaror Fin lägenhet med nyare vitvaror och centrum läge, nära till allt. Vi har nytt boende på gång och börjar med att se om det finns någon som är intresserad, om ingen intresserad hör av sig kommer denna att säljas via mäklare senare. Maila vid intresse visning enl ö.k. Bilder kan mailas senare då kamera saknas.
Säljer enligt bild en centraldammsugare från Electrolux som heter Centra Vac. Jag plockade ner den direkt för det var inget som vi tänkte använda, enligt förra ägaren så fungerade den bra, har ej provat den själv. Rörsystemet är slängt då det var anpassat enbart för vårt hus och var limmat. Dammsugaren enligt bild, en slang som är grymt lång och dammsugarmunstycket med röret till slangen. Kan skicka bilder på detta också om så önskas. Prutmån finns då jag vill bli av med den. Ställ inga frågor om hur den fungerar etc för jag vet inte. Googla efter den och läs. Ni kan ringa mellan 09:00 - 21:00, mailen går också bra.
Centraldammsugare för 50mm rörsystem säljes. Inköpt 2007. Tekniska Data: Volta Centra Vac U3560 1200W (28kPa eller 515W undertryck) En ny med liknande sugeffekt (Electrolux ZCV855) kostar från 3000SEK, vi tar halva priset.
Med ca 10 M slang och munstycke. Den fanns i vårt hus då vi flyttade hit men efter renovering av huset används den inte.