Quantcast
Till salu inom: ”

cilek möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hejsan! Jag säljer min dotters rosa 3-dörras garderob, den är väldigt fräsh och i nyskick. Garderoben är inköpt i möbeläffren Cilek 2010. Har lagt ut många bilder på den. Nypris i butik 4495 kr Mitt pris 2000 kr Storlek: Längd: 193 cm Bredd: 135 cm Djup: 59 cm Är ni intresserad? får ni gärna höra av er per telefon. kollar mailen sällan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu har det blivit dags för oss att sälja våran sons vrål åk. Sängen är i jätte fint skick det ända är att ett klister märke är lite slitet se bild. och att det fattas fästen på den sista plankan i sängen nere vid fötterna(se bild) men det gör ingen skillnad. Vi har haft sängen i 3 år,men den är bara använd det senaste året. Vi har använt en madrass ifrån Ikea det funkar jätte bra! (madrass medföljer ej!)
Bilsovrum från möbelkedjan Cilek, köpt för hela 25 tusen kronor och är i riktigt gott skick. Jag säljer rummet då sonen växt och blivit, enligt han själv "för gammal för att sova i en bilsäng". -Sovrumspaketet; -Två bilsängar inklusive dess madrasser -Stor garderob (ett av handtagen sitter löst, går att skruva fast enkelt) -Skrivbord -Stol -Matta -Lampa -Överkast OBS! Ni får komma & hämta samt montera ner alla delar.