Till salu inom

"cilek möbler säljes"

2 dagar

Afroart design kuddar kuddf...

150 kr
Blocket.se
Strängnäs
Igår

Purus line 900 twist

3 000 kr
Blocket.se
Igår

Bäddfåtölj

800 kr
Blocket.se
Orsa
Igår

Konferensbord med stolar

3 000 kr
Blocket.se
Gnesta
Igår

Kristallkrona

2 500 kr
Blocket.se
Mark
Igår

Antikt skrivbord jugend

1 500 kr
Blocket.se
Ludvika
Igår

Säng 180cm

2 000 kr
Blocket.se
Landskrona
Igår

Gross Grande taklampa rökgrå

5 000 kr
Blocket.se
Trosa
Igår

Snygg soffa

6 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Soffa från Stalands säljes...

1 500 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Pojkmöbler, racerbilstema, Under halva priset

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en säng samt garderob i racerbilstema. Det är köpt på Cilek möbler för ett par år sedan. Samtliga möbler är i mycket bra skick och inte använt så mycket. Nypris på dessa möbler finner du nedan. Mitt pris är under halva nybilspriset :) Information om möblerna, storlekar etc finns på: http://www.cilek.com/en/kids_rooms/racer Säng med madrass: 5.000 kr Garderob 4.800 kr Totalt nypris: 9.800kr Säljer detta i paket för 4.500kr eller separat: Säng med madrass: 3.000kr Garderob: 2.500kr
4 500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholm

Bilsäng grå i mycket bra skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Grå bilsäng av märket Cilek. Bäddmått 90x190cm. Resårbotten och tillhörande sängöverkast i mycket bra skick ingår. Knappt använt. Generellt en mycket bra, mysig och kul första egna säng! Sängen är i mycket bra beg skick, kan inte finna några repor el dyligt. Trasig lampa dock, som säkert går att laga, men som vi inte haft ngt behov av. Enkelt isärmonterad för enkel ihopmontering. Bruksanvisning finns. Telefon går bra efter ca 15.00 annars mail. Finns i Tullinge Först till kvarn!
1 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Älvsjö

Rosa garderob

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
hejsan! Jag säljer min dotters rosa 3-dörras garderob, den är väldigt fräsh och i nyskick. Garderoben är inköpt i möbeläffren Cilek 2010. Har lagt ut många bilder på den. Nypris i butik 4495 kr Mitt pris 2000 kr Storlek: Längd: 193 cm Bredd: 135 cm Djup: 59 cm Är ni intresserad? får ni gärna höra av er per telefon. kollar mailen sällan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Stockholms län

Bilsäng från Cilek

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Nu har det blivit dags för oss att sälja våran sons vrål åk. Sängen är i jätte fint skick det ända är att ett klister märke är lite slitet se bild. och att det fattas fästen på den sista plankan i sängen nere vid fötterna(se bild) men det gör ingen skillnad. Vi har haft sängen i 3 år,men den är bara använd det senaste året. Vi har använt en madrass ifrån Ikea det funkar jätte bra! (madrass medföljer ej!)
3 500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Huddinge

Nytt bilsovrum

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bilsovrum från möbelkedjan Cilek, köpt för hela 25 tusen kronor och är i riktigt gott skick. Jag säljer rummet då sonen växt och blivit, enligt han själv "för gammal för att sova i en bilsäng". -Sovrumspaketet; -Två bilsängar inklusive dess madrasser -Stor garderob (ett av handtagen sitter löst, går att skruva fast enkelt) -Skrivbord -Stol -Matta -Lampa -Överkast OBS! Ni får komma & hämta samt montera ner alla delar.
10 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj