Quantcast
Till salu inom: ”

coca cola glasflaska 1l 70-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har då lyckats vinna en Coca cola tävling och fick då Guitar hero Warriors of rock och en coca cola zero gitarr till xbox360. Men eftersom mitt xbox360 har gått sönder så säljer jag nu spelet och gitarren.. Anledningen till priset är eftersom att det är en exclusive gitarr som man inte kan köpa i en vanlig butik utan bara vinna. Spelet och gitarren ligger i sin original förpackning och det är oöppnat. Spelet finns att hämta i Hörby. Bilden är tyvärr inte så bra men det är så förpackningen som det ligger i ser ut.. Kan vara billigare vid snabb affär.. =)
Kanonfin Coca Cola automat från 80-talet. Fungerar fint med riktigt bra kyla och belysning. Tidigare regelbundet servad då den användes kommersiellt. Tillhörande klistermärken sitter på samt extra för Fanta följer med. Automaten står på en tillhörande vagn med hjul vilket gör att den lätt flyttas runt. Den går även att lyfta av om man hellre vill ha den på ett bord, bardisk eller använda den som ett bord. Det "felet" som finns är att mynträknaren inte riktigt håller koll på betalningen rätt. Idag används den med "gratisknappen" intryckt, vilket fungerar bra men vill man ta betalt för drycken får man ringa en serviceman och få räknaren inställd. 2000 eller bud.
Rensar ut bland mina dubbletter. Första bilden är en del av samlingen, andra är dubbletterna Finns både vanliga och lite mer ovanligare burkar, bla coca colas vita wwf burk (som efter någon månads försäljning var tvungen att byta färg för amerikanerna inte kunde skilja den från en light burk..) Detta är bara original cola burkar... Alla är tomma. Ca 50% är bottentömda Har även light, coke2 koffeinfria, cherry m.m. Söker ni någon speciell burk så tveka inte att maila. har runt 1500 unika burkar från 60-tal och framåt. jag har även glasflaskor som jag inte har plats för, tomma och otömda.. pris enl. ök.
Coca Cola glasflaska 1 liter 70-tal
Coca Cola glasflaska 1 liter 70-tal