Quantcast
Till salu inom: ”

coca cola burk stor stereo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer ett Phase Liners duale 500. ett mycket väl ljudande steg på 32 kilo. kodesatorer stora som coca cola burkar sitter i.som sackat låter otroligt bra och har hur mycket kraft som helst.jag går i god för att du kan driva vad du en har i högtalar väg där hemma.har en otrolig kanal separation som jag sällan har hör förut och då har jag plöjt igenom några steg genom mitt 42 ådriga liv.och ni som är inreserad av effekt i form av watt ska få sitt lystmäte tillgodosett här 8 ohm 500 w 4 ohm 1000 w är stabilt ner till 2 ohm 2000 w har tyvärr inga bra bilder.det prylen i mitten nederst på bilden.
Säljer nu en "one of a kind" Coca-cola stereo som ser ut som en cirka 1meter hög coca cola burk fast är i själva verket en stereo med ett cd intag, fm/amradio samt två kassetintag och tre stora fack med plats för skivor med mera. Fungerar felfritt och är i fint skick.
Colaste colaburken, innehåller diverse musiksaker. Finns 2 st. 1. Med färgtv i 1750;. 2. Utan färgtv 1000:- Har även en mindre för 500 och en gigantisk med recarostol och blaupunktsereo o motordriven antenn för 2 lax
Säljer en "Coca Cola burk" med dörrar innehållande fungerande cd, radio och dubbel-kassettdeck från AKURA. Höjd: 88 cm Diameter: 50 cm 2 sprickor i ytterplasten annars i fint skick. Finns i Hofors, kan bli krångligt att skicka...
Coca-cola stereo som ser ut som en cirka 1meter hög coca cola burk fast är i själva verket en stereo med ett cd intag, fm/am radio samt två kassetintag och tre stora fack med plats för skivor med mera. Tyvärr fungerar inte CD spelaren.