Quantcast
Till salu inom: ”

cockerpoo valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker fortfarande ett eget hem till vår lille Oliver. Han är nu ensam kvar ur sin kull. Detta är en jätte mysig och kelsjuk hane som närmar sig 11v. Hans mamma är 75%am.cocker spaniel 25% cavalier. Pappan är 100% dvärgpudel. Är avmask,chippad och vaccinerad. Tror du att du har ett bra hem och mycket tid att ge denna valp så tveka ej att slå oss en signal. Söker omgående nytt hem,är du intresserad så ring, svarar ej på sms eller mail, ej avbetalning,foderavtal.
Söker fortfarande ett eget hem till vår lille Oliver. Han är nu ensam kvar ur sin kull. Detta är en jätte mysig och kelsjuk hane som är 12v. Hans mamma är 75%am.cocker spaniel 25% cavalier. Pappan är 100% dvärgpudel. Är avmask,chippad och vaccinerad. Tror du att du har ett bra hem och mycket tid att ge denna valp så tveka ej att slå oss en signal. Söker omgående nytt hem,är du intresserad så ring, svarar ej på sms eller mail, ej avbetalning,foderavtal.
Mamman engelsk cockerpoo och pappan dvärgpudel. Denna valp är uppfödd i hemmiljö och van vid det mesta. Den är bra till agility, lydnad eller bara som en gosehund. Gå gärna in på teamtopdog.se och läs mera om denna underbara ras. När den är 8 veckor som är den 18 nov då är den bes ua, vacc, avmaskad och chippad. För mera info hör gärna av er. Det finns bara en hane kvar
Hej! Säljer nu våran 6 månader gamla valp Tyke som är en snäll och busig hane. Han gillar att vara ute åh springa och älskar mycket mat då han helst äter matrester eller någon god hundmat. Känns Tyke något för dej så hör gärna av dej via telefon eller mail.