Till salu inom

"cockerpoo valpar hos annika sellborn säljes"

Falköping
Igår

Shih Tzu-blandisar

15 000 kr
Blocket.se
Tidaholm
Igår

Australian Cattledog blandras

15 000 kr
Blocket.se
Aneby
Igår

Bichon Havanais

18 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Jakthund blandrasvalpar

9 000 kr
Blocket.se
Piteå
Igår

Fluffbollar Alaskan Husky v...

8 500 kr
Blocket.se
Vänersborg
Igår

Blandras valp

9 500 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Leveransklara chihuahua valpar

15 500 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Chihauha/Pomeranian Valpar

12 500 kr
Blocket.se
Svalöv
Igår

Labradorvalpar

18 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

American bully xl

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Helsingborg

Cockerpoo Valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Cockerpoo valpar födda den 3 September. 1 Blond hane 1 Svart hane med bruna tecken 1 Blond tik Mycket trevliga och sociala, vana vid barn och andra hundar. Mamman och Pappan är ca 30 cm i mankhöjd. Det är Engelsk Cocker som de har i sig. Allergi vänliga, fäller ej måste trimmas. Vid leverans den 29/10 är de chippade, vaccinerade,avmaskade och veterinär besiktigade. Handpenning 1500 kr. Nås säkrast mellan 15:00-20:00.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bjuv

Engelska cockerpoo valpar första generationen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Den 22 Februari föddes 2 hanar och 4 tikar av rasen cockerpoo. Mamman heter är en engelsk cocker spaniel och pappan är en Dvärgpudel. Valparna är 8 veckor Fredagen den 19 April. 1 - tik som vi kallar Sally 2 - tik som vi kallar Vanilla 3 - hane som vi kallar Balder 4 - tik som vi kallar Yume Här är en jätte bra sida där ni kan läsa om för vilka en cockerpoo kan passa. http://www.teamtopdog.se/go/skaffa-hund/en-cockerpoo-for-alla/ Och här hittar ni lite information som är bra om man aldrig haft valp innan! http://www.teamtopdog.se/go/skaffa-hund/redo-for-valp/ Valparna kommer inte få nya hem förrän dom är 8 veckor gamla. och när det är dags för dom att bli hämtade så är alla valparna: Avmaskade. Vaccinerade. Chippade. Besiktigade. Ny badade. Ny klippta klor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kävlinge

Cockerpoo valpar leveransklara 1 aug

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu är det dags att hitta nya hem till våra två cockerpoo valpar. Dom är födda den 6/6 -13 och är leveransklara vid 8 veckors ålder, dvs den 1 augusti. En tik och en hane. Mamma Selma är 75 % amerikansk cocker spaniel och 25 % dvärgpudel och pappa Morris är 50 % amerikansk cocker spaniel och 50 % dvärgpudel. Cockerpoo är en väldigt lättlärd ras som man kan ha med sig överallt och träna vad som helst med. Dessutom är dom allergi vänliga och fäller inte. Tiken till vänster på bilden och hanen till höger. Vid leverans är valparna självklart vacc, besiktigade, chippade, avmaskade, registrerade i jordbruksverket och dom är vana vid katter. För mer info ring eller maila
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sala

Cockerpoo valpar Pudel/Cockerspaniel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
3 stycken cockerpoo valpar föddes den 18 december och blir snart 8 veckor. Mamman är cockerpoo, ögonlyst ua och patella ua. Pappan är en brun liten pudel. Hon och valparna är registrerade i cockerpooföreningen och har fått stamtavla därifrån. Valparna kan också säljas genom denna förening.... Allergivänlig, fäller ej. Vid lev är de besiktigade, avmaskade 2 ggr, vaccinerade och chippade. Åtta veckor den 12 februari. Bokningsavg 1500:- som inte betalas tillbaka om ni skulle ångra er. Valparna är runda och goa små individer. Då vi är pensionärer så har de fått otroligt mycket socialt samspel. Om ni vill kan ni få referenser till köpare från förra valpkullen.
7 500 kr
Blocket.se

Cockerpoo valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Fina, pigga, goldenfärgade cockerpoovalpar önskar nya hem från den 1/9. 3 valpar kvar (2 hanar och 1 tik). Valparna är uppväxta i hemmiljö med barn. Avmaskade, veterinärsbesiktigade, vaccinerade, chipmärkta och dolda fel försäkrade. Mamma Ella är en trygg, stabil och snäll cockerpoo(bild 4) och hanen Neo svart dvärgpudel. Cockerpoo är en fantastisk familjehund, lugn och stabil med icke-fällande päls(allergivänlig). Ring(efter kl.17 vardagar) eller maila en rad om Dig/Er och om ni önskar en hane eller tik.
9 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj