Quantcast
Till salu inom

"colt revolver 9mm knall säljes"

Södertälje
Igår

Verkstads handböcker.

250 kr
ABC-Annons.se
Butik Göteborg
Igår

Samsung S4

1 800 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Historiska föremål  ·  Älvsjö

Colt police 1862 licensfri original revolver

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Colt police - 62. Licensfri pga sin höga ålder. Original revolver i mycket trevligt skick. Helt nummer riktigt. (Pipkilen onumrerad) funkar som den ska. Bra mekaniskt. Bra räfflor men lite rost finns i pipan (som alltid på en colt i den här prisklassen) Ring el maila om ni har några frågor. Fler bilder kan skickas om Seröst intresse finns. Prutat o klart. Priset ej förhandlingsbart.
11 000 kr
Blocket.se

Slaglås revolver colt pistol

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Licensfri revolver pga av att den är tillverkad före 1890. Colt pocket cal 31 Ett bra paket för prova på skytte med en colt. Revolvern är tillverkad 1854 och fungerar fint, Det finns ingen rost och ser inte ut som den har varit rostig. Pipan och trumman har blivit omblånerade,pipans räffling är ok utan gropar med bra räffling ut i mynningen längden på pipan är 6 tum. Trummans nipplar är bytta,backstrap och varbygel har mycket silver kvar. Pipadressen är intakt.Revolvern har inte rätt nr på backstrapen så ev en Bannerman revolver. Trevlig revolver för ett bra pris. Sakerna på bilden ingår i köpet Fler och större bilder på www.licensfritt.se
9 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

2 colt single action "9mm knall"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
2 st 9mm Colt single action i nyskick säljes. Varje revolver har 5 1/2" pipa med plats för 6 st 9 mm knallpatroner/startskott i vardera trumma. Båda revolvrarna har ejector som man trycker ut hylsorna med. Endast förskottsbetalning.
5 800 kr
Blocket.se