Quantcast
Till salu inom: ”

western revolver knall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Western Digital WD TV HD Live Mediaspelare WD TV Live är en av de bästa mediaspelarna. Den har fått mycket goda testbetyg överallt. Säljes komplett med alla tillbehör och kvitto i originalkartong. En HDMI-kabel ingår också, vilket inte följer med som standard. Den funkar fint förutom att fjärrkontrollen glappar efter att den blev tappad i golvet. Ofta behöver man skaka fjärrkontrollen för att den ska få kontakt med spelaren. Enligt uppgift på nätet ska det gå att använda vissa Universal-fjärrkontroller. Frakt tillkommer på priset.
Läderhölster för western revolver inklusive 12 Dekorations kulor Äkta läder OBS! kulorna är endast för dekoration, de går ej att skjuta med. Storlekar: 100 cm-112 cm Tillverkad i Spanien av Denix 112 cm Vikt 650 gram Om företaget Battlearms.se förmedlar lite historia. Great stuff Nice Price
OBS! Detta är en replika av en western revolver tillverkad före 1890 nämligen 1873 och då får den säljas på Blocket! OBS! Detta är ett mycket fint samlarobjekt för den som gillar western prylar i hög kvalitet! Brocock revolver vackert blånerad trumma och pipa av stål, kolvsidor av valnötsträ. teknisk data: Totallängd 30cm vikt 1100g Levereras i en vapenväska inredd med skumgummi, sprängskiss med reservdels lista! papplådan på bilden är bara dekoration och medföljer ej. Detta är ingen licenspliktig krutrevolver inte knall och kräver därför ingen licens i Sverige Frakt 75kr med schenker lev ca 4dagar eller 90kr med posten lev 1dag Kan även skicka mot PF men då vill jag har frakt+PF avgift i förskott som då blir 180kr Ingen prutmån, jag har inte bråttom att sälja den!
Blank ammo, ej tillståndspliktig (ingen licens krävs) Svartkrut och Nitro för din western revolver! Endast mail med reggat nr besvaras!