Quantcast
Till salu inom: ”

contura kamin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Contura kamin

Skåne län
Gasol kamin
F
Emmaboda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Charmigt enplanshus i vinkel på en stor hörntomt 400 meter från havet. Carport med plats för en bil. Huset blir tillgängligt från 15 Oktober. Tvättmaskin och torktumlare från 2007 finns. Kylskåp/frys och spis är från 2010. Luftvärme pump från 2008 och en Contura kamin från 2011. Kallhyran är 6000 per månad. Hör gärna av er om ni vill ha bilder eller komma och titta. Mvh Anna och Magnus Magnus mob: 070-3239987 Anna mob: 070-4966400
Med tillträde from 2013-01-01 har vi en 3,5 rums lägenhet ledig i Västra Spöland ca 2,5mil från Umeå centrum. Lägenheten är 87kvm och renoverad 2011 med en contura kamin, den har en öppen planlösning och köksö samt är belägen högst upp i huset med utsikt över Vindelälven som ligger ca 25m från huset. Hyran på 3850:- är kallhyra och uppvärmningen sker med elradiatorer samt kaminen. Carport ingår i hyran samt två kallförråd. Avstånden är 3km till Vännäsby med tågstation och 6km till Vännäs.
Enplans villa byggd hösten 2010 med dubbelgarage. 5 rum och kök varav 4 är sovrum, öppen planlösning. Contura kamin i vardagsrum. 2 st toaletter. Altan på ca 90 kvadrat med utgång från vardagsrum och stora sovrummet. Asfalterad garageuppfart. Uppvärming sker med en frånluftsvärmepump från Nibe. Driftkostnaden är ca 23000 kr per år. Mycket lugn gata med mycket barnfamiljer. Ansvarig mäklare är Johanna Wikström Skandiamäklarna. Vid frågor kontakta mäklaren. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer denna Conturakamin till endast ca "bli av med"-pris förutsatt att köparen själv avhämtar den. Kaminen är komplett och oskadad med undantag av att en frontglasruta saknas. Kopia av rutan som saknas visas i bild nr 2. De två övriga rutorna ligger fn inne i eldstaden och monteras enkelt tillbaka i framsidans glidspår vid slutlig montering. Den saknade rutan kan beställas från lokal Contura återförsäljare t.ex. Eldabutiken i Arlöv. Kaminen är nedburen till marknivå och vi kan bistå med upplyftning av den till köparens släpvagn. Denna annons ligger ute i max 10 dagar.
Just nu har vi kampanjpris på hela Contura 500-serien, som i år fyller 10 år! En Conturakamin höjer mysfaktorn, sänker värmekostnaderna och sprider ljus i hemmet genom generösa glasytor. Contura ger snabb uppvärmning, har hög förbränning och är miljömärkt med Svanen. En kamin med stora sidoglas är perfekta för att binda samman ytor i öppna planlösningar. Ställ den mellan matplatsen och vardagsrummet så syns elden både när ni äter och slappar i soffan! Ord.pris 18.900:-