Quantcast
Till salu inom: ”

crescent mcb 1260 mini moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att sälja min lilla orange'a minimoppe, "Björn Borg-mopeden". Den fungerar och går bra. Är man händig kan säkert nån vinterdag i garaget få den att gå ännu bättre. Kom och kolla om du är seriöst intresserad! Finns i Stockholm. Fakta: 1973-1974 1260 Mini: Automatväxlad Sachs med trampor: 504/1B. Tank med kromade sidor. Fotplattor ovan motor. Rostfria skärmar. Hjul 10" - av modell: helgjutna fälghalvor. Fast pakethållare, bakdämpning och swing. Framlykta av rund modell, svartlackerad. Centralstöd. Helsvart sadel av modell lika 1254 och 1259.
Säljer en fin Stella Mini (90 talare). Mopeden är en minimoped men som är avsedd för vuxna. Jag (188cm) sitter bekvämt på den. Motorn är original (2-växlad automat) och går bra och tyst. Det enda lite trixiga är att drivhjulet ibland hoppar ur läge och mopeden därmed hamnar i neutralläge. Enkel åtgärd vore att sätta en skruv/svetsloppa som förhindrar detta (se bild). I övrigt fungerar mopeden kanon, och Tom lampor fungerar som de Skall. En mkt eftertraktad moped som nu billigt slumpas iväg p.g.a platsbrist. Vid snabb affär så skickar jag med en reservdelsmoped med nästan komplett motor etc. Prutat och klart! Först till kvarn! Annons kvar = Stella kvar Får jag inte sålt den nu så behåller jag den. Välkomna!
Avstannat mini moped projekt ! 95 % klart Suzuki pv 50 ram med Suzuki k50 motor som är trimmad av en kille som trimmar moped motorer för drag race ! Motorn är fixad med större cylinder , portad ! och inställd ! Annan topp med rätt squish spalt , större förgasare och uppborrad insugs kåpa ! Det finns inte någon likhet med en vanlig trimmad k50 ! Detta är ny gjort i år ! Allt finns till moppen , man kan starta motorn på ramen , det är punktering fram men andra däck finns med ! Fixa klart moppen eller ta motorn till något annat projekt ! 2500kr
Monark Crescent Årsmodell 1973-1974. Automatväxlad, klass 2 moped - 30 moped. Går mycket bra, lättstartad, ej trimmad.
Crescent MCB 1260 mini moped Dags att slja min lilla orange'a minimoppe, "Bjrn Borg-mopeden". Den fungerar och gr bra. r man hndig kan skert nn vinterdag i garaget f den att g nnu bttre. Kom och kolla om du r serist intresserad!