Allt till salu inom "crescent moped"

Sortering:
Butik Laxå
9 månader

Peugeot KISBEE GT Edition 4...

28 490 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot Speedfight 4 PURE W...

38 490 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot Speedfight 4 MOTUL...

41 990 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot KISBEE R Edition 4-...

28 490 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot KISBEE Motul Editio...

31 490 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot Speedfight 4 SPORTL...

38 490 kr
Bilweb.se
Butik Laxå
9 månader

Peugeot KISBEE Black Editio...

27 900 kr
Bilweb.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Staffanstorp

Crescent 50ss-68

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag min guldklimp, den är i renoverat bruks skick, orginal lack med bättringar. Alla delar som gått att finna nya har bytats ut typ sadel,h-mätare, tanklock, drev, kolv,lameller, växel mekanism mm vilket varit en tidskrävande och kostsam historia, den är otrimmad gör 35km/h. OBS!...Säljes till högstbjudande lägsta pris 15.000kr. Endast mail! Skickas ej, endast avhämtning! Annonsen kommer ej att bli en långliggare på Blocket, max 4 veckor! Så är du intresserad så slå till direkt, risken är stor att jag ångrar mig och raderar annonsen, jag har tvekat förr och kan göra det igen nu när solen börjar värma och moped körandet börjar suga!
15 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Skara

Crescent Compakt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer nu min trotjänare, startar på första försöket och är väldigt trevlig att köra. -Handväxel -Husqvarnamotor Finns ett par rostfläckar, men så har den ju ett par år på nacken. Har bl.a bytt till ett helt nytt bakdäck, fixat tutan, lagat hel- och halvljuset, satt i nya glödlampor, och gjort rent förgasaren. Går för övrigt som en klocka Otrimmad och helt i original. Vid snabb affär kan jag tänka mig att gå ner i pris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örnsköldsvik

Crescent F-50 GLX

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en av mina veteranmopeder.. detta är en crescent F-50 GLX -77 skicket är riktigt hyggligt på den, har själv kört den i fjol somras på några veteranrallyn, den har kvar originallacken..kör den som den står eller renovera upp och snygga till den..mopeden ser ut enligt bild..pris 7000 eler högstbjudande.. Skickas ej hämtas och betalas i ö-vik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Laholm

Crescent mountainbike

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min cykel för har skaffat moped så den har bara stått i snart 2 år, Bakbroms klossarna behövs bytas, sadeln är lite sliten som syns på bild. Fungerar fint, kanske smörja kedja och lite sånt, har ju stått still i 2 år i garaget Får med abus lås Alla papper finns på den Har kvar kvitto från Levin&nilsson Cykeln är 2009 års model men togs ut 2010-04-30 Var på service 2010-09-27 cyklade bara några veckor efter det. Cyklen Kostade 6295kr Abus lås 517kr
2 800 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Karlshamn

Fin mountainbike

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena säljer nu min mountainbike pga har moped nu så den står bara i garaget. Cyklen är av märket Crescent och har 26" däck, skivbroms fram och bak, stötdämpare fram, 24 växlad. Fint skick det ända minus är att den inte har något stöd men ett stöd kostar inte mer än 100kr att köpa. Är i skolan 8:00-15:00 så ring efter det. Mail kan du skicka närsom!
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj