Till salu inom

"crosskart ram säljes"

Trelleborg
Igår

Lenovo 14"RAM 8GB SSD 256GB...

2 450 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

IKEA HEMNES Dagbädd 80x200c...

1 500 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Bullpadel Vertex 03

1 500 kr
Blocket.se
Årjäng
Idag

33X12,5 18" Dubbade Cooper...

6 500 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Marmorbord från Furniturebox

600 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Våningssäng

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fyrhjuling  ·  Västerbottens län

Crosskart -07

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En seriös byggd crosskart med öhlins dämpare bak och fox dämpare fram. Är byggd efter regelboken så den ska gå att tävla med. Styrningen har en utväxel på 1 av 4 och är gjord så den ska gå att byta utväxling på efter behag. ramen är pulverlackad, dom rörliga delarna är vit och ramen svart. Motorn är en 250 yamaha så den går utmärkt! Riktigt rolig leksak att ha på isbanan, vägar eller stigar. går att köra i de flesta underlag! Är bara att skynda sig att fynda så länge den finns kvar!
18 000 kr
Blocket.se
Motorcyklar  ·  Västmanlands län

Crosskart bra hemmabygge -00

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! ska nu sälja en hemmabyggd crosskart pga tiden inte räcker till.. Den är välgjord från början med den behöver lite översyn och bygga klart det sista! Motorn är renoverad och kommer från en 95ans honda 80cc mellan hjulare.. går grymt fint!! vattenkyld *skivbroms med volvo broms ok. *fina stora hjul *alu-tank *stabil ram otroligt välbyggd! *pedalställ klart. kopling,broms,gas Bra objekt! bygg klart och ge till barnen eller kör själv funkar för vuxna också.rolig sommar/vinter leksak Pris 3000kr Ring för mer info 070-498 31 62 Mvh Morgan
3 000 kr
Blocket.se
Hobbyfordon  ·  Kronobergs län

Yamaha Crosskart 250cc

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej. Ska nu sälja min leksak då jag har sagt upp mitt garage. Det är en Yamaha Crosskart 2005 i bra skick Yamaha motor 250cc Ramen är hel och fin, karten har varit tävlingskörd så det sitter ram nummer på. Följer med en hel del delar så som extra ram nya nav runt om extra motor is däck mm mm. Ring för mer info. Så länge annonsen är kvar är Crosskarten kvar. Pris: 20500 BVSA Tele: 0730205580 Mvh: Christoffer
20 500 kr
Blocket.se

Crosskart egetbygge object

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Har börjat på ett crosskart bygge men har varken tid eller lust att slutföra det. Alla grejer finns för att göra klart det, motor, stol, backväxel, blinkers, bromsar m.m. grejerna är från en quad så har jag byggt ramen själv. däcken är i princip nya och motorn har gått väldigt lite, mail eller ring om du har funderingar. / David ge bud på allt eller separata delar.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Extrem crosskart 150hk -14

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Crosskart byggd på egen konstruktion med en opel kadett gsi 16v motor som grund. Byggd under 2 års tid och i vintras gjordes en total genomgång och uppgradering av de mesta. tex nya stötdämpare/fjädrar runt om. Total genomgång av motor och ram. Nya däck sitter på och en ny uppsättning följer med. Ring/maila/sms för mer info. Måste ses! Säljes till seriös och intresserad person med erfarenhet! Säljes tyvärr pga för många projekt/tidsbrist!
19 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj