Quantcast
Till salu inom: ”

crosskart ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

MacPro

Huddinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En seriös byggd crosskart med öhlins dämpare bak och fox dämpare fram. Är byggd efter regelboken så den ska gå att tävla med. Styrningen har en utväxel på 1 av 4 och är gjord så den ska gå att byta utväxling på efter behag. ramen är pulverlackad, dom rörliga delarna är vit och ramen svart. Motorn är en 250 yamaha så den går utmärkt! Riktigt rolig leksak att ha på isbanan, vägar eller stigar. går att köra i de flesta underlag! Är bara att skynda sig att fynda så länge den finns kvar!
Hej! ska nu sälja en hemmabyggd crosskart pga tiden inte räcker till.. Den är välgjord från början med den behöver lite översyn och bygga klart det sista! Motorn är renoverad och kommer från en 95ans honda 80cc mellan hjulare.. går grymt fint!! vattenkyld *skivbroms med volvo broms ok. *fina stora hjul *alu-tank *stabil ram otroligt välbyggd! *pedalställ klart. kopling,broms,gas Bra objekt! bygg klart och ge till barnen eller kör själv funkar för vuxna också.rolig sommar/vinter leksak Pris 3000kr Ring för mer info 070-498 31 62 Mvh Morgan
Hej. Ska nu sälja min leksak då jag har sagt upp mitt garage. Det är en Yamaha Crosskart 2005 i bra skick Yamaha motor 250cc Ramen är hel och fin, karten har varit tävlingskörd så det sitter ram nummer på. Följer med en hel del delar så som extra ram nya nav runt om extra motor is däck mm mm. Ring för mer info. Så länge annonsen är kvar är Crosskarten kvar. Pris: 20500 BVSA Tele: 0730205580 Mvh: Christoffer
Crosskart byggd på egen konstruktion med en opel kadett gsi 16v motor som grund. Byggd under 2 års tid och i vintras gjordes en total genomgång och uppgradering av de mesta. tex nya stötdämpare/fjädrar runt om. Total genomgång av motor och ram. Nya däck sitter på och en ny uppsättning följer med. Ring/maila/sms för mer info. Måste ses! Säljes till seriös och intresserad person med erfarenhet! Säljes tyvärr pga för många projekt/tidsbrist!
Hej har en volvo B18 crosskart, som ja inte har tid för längre, det är nybytt olja o nylackad ram o byggt en huv till den och satt på ett sportluftsfilter så de sticker upp ur huven. Finns drag och kula på den bak. Och det sitter en chevabakaxel på den. Sätt på ett batteri så funkar den som en klocka. Kan tänkas byta imot större fyrhjuling. Kom gärna med förslag! Väldigt rolig leksak! Vid frågor så är det bara o kontakta mig vid telefon.. 0729224451, kollar sällan mailen.