Quantcast
Till salu inom: ”

crosskart barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Göteborg
Barn böcker

Falun
Barn bilstol

Nyköping
Barn bilstol

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga att barnen har vuxit ur crosskarten så säljer vi den. Det sitter en 4t Honda XR80cc motor på den, lättstartad men har börjat att misstända på höga varv, har inte kollat upp vad det är för fel. Skivbroms bak, stötdämpare fram, 4punktsbälte, justerbar stol mm. Föraren bör inte vara längre än ca 170-175cm. Pga att den misständer säljs den till ett bra pris. Mobil nr.0730-585277 eller 0321-76250 (ring efter 16:00) Ring för mer info.
En Dingo crosskart i superskick. Anpassad för en yngre förare ca: 125cm lång. Tillbakaflyttade pedaler, lite större ratt, sänkt nackstöd och ett riktigt 6-punktsbälte för optimal säkerhet. Modifierad till bakfjädring för skönare körning. Har även en hydraulisk broms ifrån en Suzuki GSXR 750 - 2006 Perfekt skick, levereras med hjälm, overall, glasögon och handskar. Gör ditt barn eller barnbarn superlyckligt.
Honda 200SX Fourtrax - en odödlig maskin som startar i alla väder och går kanon. Stark trots sin storlek och drar utan problem stora släpvagnar. Förmodligen den optimala gårdsmskinen. Eller har du ett barn, ungdom, flickvän, fru som vill lära sej att köra? Då är detta maskinen för dej! Elstart Back Lyse Dragkrok Bra däck Halvautomatisk växellåda (ingen koppling) Den är inte ny. Så skavanker finns såklart. Men inget som påverkar funktion Ev byte cross crosskart quad atv bil skoter vattenskoter mc el liknande. Öppen för förslag Pris: 9995:-
Säljer vår gokart som barnen ej använder mer, har mest stått still. Behöver servas och fixas till lite är då superrolig för barnen. Finns elstart med fjärrkontroll.
Crosskart 40 cc 2 sitsig med bälten. från ca 4-9 år. Ring för mer info