Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer extreme fit ct 417 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg
Kenzo tröja

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Extreme Fit CT 417. Lättförstålig display med kalorimätare, tidtagare, pulsmätare mm. Enkel justering av motståndsnivån. Nyskick. Kontaktas bara via telefon.
Nu säljer vi vår crosstrainer då det börjar bli dax att uppgradera lite. Det är en crosstrainer som fungerar perfekt, stabil o kommer ursprungligen från Team Sportia. Med mätare för puls, temp, avstånd, kalorier samt en ratt för inställningar av motstånd. Instruktioner finns på Team Sportias hemsida att plocka hem, om man behöver det.
Crosstrainer med 8 motståndssteg. Display med pulsmätare, hastighet, kaloriförbränning, sträcka, tid. Man kan även ställa in up till 8 personers personliga vikt,längd mm för att hålla koll på sin träning. Den är mjuk i rörelsen och går tyst. Det är en stabil maskin och inget rangel som vissa billiga crosstrainers kan vara.
Säljer min crosstrainer EXTREME FIT CT 417. Den är tyvärr inte använd så mycket. Under vår renovering har det kommit några fläckar på cykeln (se bild) därför ett mycket billigt pris! Mejla helst först, eller skicka sms.
Säljer min crosstrainer EXTREME FIT CT 417. Den är tyvärr inte använd så mycket. Under vår renovering har det kommit några fläckar på cykeln (se bild) därför ett mycket billigt pris! Bruksanvisning kan mejlas om du vill läsa på hur den fungerar. Mejla helst först, eller skicka sms.