Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer extreme fit ct 829 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crosstrainer Extreme Fit CT 829 Stor och rejäl fullt kullagrad crosstrainer med 9 kg svänghjul ger ett tungt och jämnt motstånd. Den stora roterande disken ger en bra elliptisk rörelse när du tränar. * 390mm steglängd * autom. moståndsreglering via dator (24 program) * 9 kg svänghjulsvikt * Magnetbroms * Handpuls * Stort roterande diskvevparti *Längd 121cm Bredd 80cm Höjd 157cm * 130kg max användarvikt Crosstrainern köptes Juli 2010, och är använd ca 10 ggr. Säljes motvilligt pga av flytt. Nypris 4995kr, säljes för 3000kr
Har en crosstrainer hemma som inte används och bara tar plats. Det är en Extreme Fit CT 829 med 9kg svänghjul och bra inställningar för motstånd osv, en stadig makapär. Nyinköpt på Team Sportia för 5995:- början av förra året någon gång. Då den inte är speciellt mycket använd utan bara stått och dammat så hade jag tänkt mig 3000.- men billigare vid snabb affär då den bara måste bort för att få lite mera plats. Ungefär samma som på bilden. Samma utförande men heter inte lika.
Säljer en EXTREME FIT CT 829, som är i nyskick! Köptes 2009, men har endast använts ett par gånger, på grund av att vi inte haft någon bra plats för den. Kostade 4995:- när vi köpte den och säljer den för 2900:- Det är en kraftig roddmaskin med 8 motståndsnivåer och möjlighet till mycket högt motstånd. Stor och rejäl fullt kullagrad crosstrainer med 9 kg svänghjul ger ett tungt och jämnt motstånd. Den stora roterande disken ger en bra elliptisk rörelse när du tränar.
Detta är en stor och rejäl crosstrainer med 9 kg svänghjul, ger ett tungt och jämnt motstånd. Den har ett stadigt och robust chassi. Reglerbara fotstöd. LCD-display som visar tid, hastighet, distans och kalorier. Du kan själv ställa in motstånd eller använda dig av inprogrammerade "pass". Jag har varit väldigt nöjd med den! Perfekt för att träna hemma. Det är en ordentlig maskin som verkligen gör sitt jobb. Måste tyvärr säljas på grund av flytt till mindre boende. Skickar med en gummerad matta som både skyddar golvet samtidigt som den gör att crosstrainern står stadigt vid användning.
Extreme Fit CT 829 Säljer en kanonbra och stabil crosstrainer som endast är sparsamt använd vilket är bra för dig, men vilket också betyder att jag fortfarande är lika otränad. Modellen är lite kraftigare än många andra varianter, med tyngre svänghjul, och längre steg. En kanonmaskin helt enkelt om du nu har mer motivation och karaktär än mig, vilket inte är helt osannolikt. Nypris ca 5500. Bvsa