Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer extreme fit ct 629 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil och rejäl Crosstrainer. Använd ett fåtal gånger. Stort svänghjul vilket ger en jämn belastning. • 9 kilos stort svänghjul • Magnetbromsad • Automatisk motståndsreglering via dator • Dator med förprogrammerade banprofiler • LCD-skärm • Visar bl.a.: kaloriförbrukning, hastighet, sträcka, tid och puls. • Sparar träningsdata i användarprofiler • Handpuls Ord. pris: 3695 kr OBS! Soffan i bakgrunden är också till salu, det är en hörnbäddsoffa och den kostar 4.500.- (se egen annons för mått)
Dags att komma i form - träna i alla väder! En Crosstrainer av det kända märket Extreme Fit , modell CT629, i perfekt skick. Manuella eller förinställda trainingsprogram med varierande belastningslägen. Kaloriförbrukning, tid, resterande tid etc. Mäter även puls och pulsåterhämtningsförmåga Det hela visas med stora siffror på en stor skärm. Magnetbromsad svänghjul som går helt tyst Svensk manual medföljer. Avhämtning i Göteborg!!!
Crosstrainer Extreme Fit ct 629 Vill du träna bort alla köttbullar och prinskorvar som du har ätit under jul? Om du svarar JA på den frågan, så har jag maskinen just för dig! Crosstrainer i nyskick med stort svänghjul och elektromagnetisk bromsverkan som gör att du får en skön och jämn trampkänsla. ECO-DRIVE, genererar egen ström. Är ett år gammal och kostade då 3000kr på Teamsportia. Skynda innan det blir försent!
Nej nu är det ingen idé längre. Köpte den för att vi skulle komma igång med träningen. Men som alltid blev det inget av och nu har den stått och samlat damm i 2,5 år. Söker ny ägare som kanske har en bättre vilja och mer plats än oss. Displayen visar: Tid, Hastighet, Puls, Kalorier, Distans och det finns färdiga program, men går även att skapa egna. JÄTTEBRA!! Nypris 3.695:-
EXTREME FIT CT 629 CROSSTRAINER Inköpt på Team Sporta 2010 Nypris :3695 :- Den har Pulsmätare Mäter kroppsfett Displayen visar: Tid, Hastighet, Puls, Kalorier, Distans och det finns färdiga program, men går även att skapa egna. Den har 17 olika program beroende på hur man vill träna. Lättanvänd och datorstyrd belastning ger dig en behaglig träning utan att tänka på inställningar . Och det bästa av allt, den tränar i stort sett hela kroppen. Den är i mycket gott skick och jag säljer den för 1900 kr