Quantcast
Till salu inom: ”

cybex barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
Barnvagn

Umeå

Tidigare annonser till salu

Säljer en suverän bärsele som är mycket bekväm och lättanvänd som går utmärkt att använda både inomhus och utomhus.Bärselen tar väldigt liten plats och går enkelt att packa ner i en väska. Bärsele Cybex är lätt att ta på och av ,och alla justeringar görs bekvämt på framsidan.Dessutom kan framdelen öppnas helt så att du kan lyfta ur ditt barn utan att väcka henne eller honom. Bärselen är dessutom ergonomiskt formgiven och ger rätt stöd åt ditt barns huvud, rygg och höfter.Mycket fin skick utan slitars. Bärselen passar barn från nyfödd (minst 3,5 kg och 53 cm) upp till 11 kg.
Nu säljer vi våran sulky, som vi varit mkt nöjda med! Den är mkt smidig och praktisk att ha med på t.ex resan! Den är ihopfällbar, har handtag på sidan och är lätt att bära med sig. Vagnen är inköpt 2009 och är i mkt bra skick. Chassit är i lättaluminium. Vagnen har snabbroms, sele med snabbjustering, ryggstöd med fyra lägen samt fotstöd med två lägen. Framhjulen är sväng- och låsbara. Regnskydd medföljer. Vagnen är avsedd för barn från 0 mån och vikt upp till 15 kg. Pris 1000 kr.
Nu säljer vi våran vagn pga köp till syskonvagn, den är svart med grå solsuflett från 2009. Den är väldigt lite använd,dubbarna kvar på däcken, sittdelen har vi kanske använt ca 5ggr då vi hade en till vagn, den är väldigt lättkörd ,luftdäck, stor varukorg, vändbar sitt & liggdel, liggdelen går att fälla upp till sittläge, höj & sänkbart handtag. Ingår: sittdel liggdel regnskydd beige mjuklift beige åkpåse som ny Pris: 3500 nypris ca 6000kr mer info om vagnen på www.kronan.com Säljer även en bärsele(ergonomisk) CYBEX 500kr ring helst....
Nu är det dags att sälja vår sulky, den är sparsamt använd (mest som resevagn) och har inte använts på länge! Den är väldigt smidig och praktisk att ha med! Den är lätt, enkel att fälla ihop och har handtag på sidan som gör det lätt att bära den med sig. Vagnen är i bra skick, då den är sparsamt använd! Vagnen har snabbroms, sele med snabbjustering, ryggstöd med fyra lägen samt fotstöd med två lägen. Fler bilder kan mailas!
Säljer sulky/paraplyvagnar Svart Inglesina lätt och smidig, lite använd, hel och fin köpt i usa för nåt år sedan 500kr el bud Lila Cybex något större, tyngre, tuffare än Inglesina mycket fin, knappt använd köpt i kristianstad för nåt år sedan 3000kr ny, vill ha 2000 Mönstrad åkpåse som passar de flesta vagnar som ny 1500 Alla är jättefina och väldigt lättanvända. Vi vill bara se att de får ett bra hem!! Hämtas i Everöd eller centrala Kristianstad