Quantcast
Till salu inom: ”

cykel kärra vagn cycletrack från coop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kärra/vagn att sätta bakom cykel för transporter av gods, t.ex. semesterpackning. Mått invändigt 51 x 75 cm (rymlig!) Lättrullande!! Enkel montering på sadelstolpen. Två draghandtag finns för att vid behov lätt kunna dra den för hand. Tre reflexer baktill. Dragstång kan enkelt demonteras. Säljes för 690 kr. End. tel.svar 073-9845222 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykelkärra 3-i-1 inköpt på Coop för 1 år sedan säljes pga. flytt. Nypris 2000 kr. Kärran kan kopplas loss från cykeln och fronthjul sättas på för promenad. Vagnen har två bältade platser. Gjord för max 36 kg och har stålram som väger 18 kg. Regnskydd och lampor ingår. Inbyggt myggnät. Har parkeringsbroms och uppfyller de rekommendationer som Vägverket satt upp för en säker cykelkärra: http://publikationswebbutik.vv.se/upload/1631/88436_sakerhet_i_cykelkarra.pdf Kärran hämtas och betalas på plats. Ring om du är intresserad (inga mail). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag min cykelkärra / cykelvagn som jag knappt använt, (då jag varit för bekväm/lat och använt bilen istället.) Det finns säkerhetsbälte för 1-2 barn och har även bagageplatts bakom ryggsätet där man kan ställa matkassar el dyrligt. Den rullar lätt och märks knappt bakom cykeln. Den har myggnät och även en "plastruta" som man lätt kan rulla upp och fästa upptill på varma härliga dagar. Kan vara prutbart vid snabb affär. Vid frågor ring mig