Till salu inom

"cylinda party cooler ölkyl öltunna säljes"

Tjörn
Igår

Selkirk Rex LH ljuvlig julk...

10 000 kr
Blocket.se
Butik Järfälla
Igår

BMW 116 d 5-dörrars P-senso...

108 900 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Vitvaror säljes pga köksren...

3 000 kr
Blocket.se
Svedala
Igår

Frysbox Cylinda 298 L

1 000 kr
Blocket.se
Sandviken
Igår

Cylinda 60cm varmluftugn

700 kr
Blocket.se
Butik Österåker
Igår

MINI John Cooper Works ALL4...

369 900 kr
Blocket.se
Butik Falun
Igår

Yamaha SRX120

38 900 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Microcar M.GO X Highland AC...

135 900 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Cylinda kylskåp

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Motorcyklar  ·  Örebro

Övrigt Party på stranden? -11

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Övrigt Party på stranden? Mätarställning: 0 mil Typ: Touring/Landsväg Info: Vill du ha Party på stranden? Eller kanske skön musik dunka i bakrunden när du susar fram på moppen i sommar! Vi har paketet du inte kan vara utan, var coolast i sommar! Koppla enkelt din MD, MP3, Ipod eller CD till detta extrema paket. Ett komplett paket som passar alla mopeder som har en sk hjälmlåda under sadeln. I paketet ingår det förutom en riktig baslåda som dunkar så hjälmen vibrerar, två högtalare samt ett slutsteg. I kitet finns en bruksanvisning som visar hur du enkelt kopplar ihop allt på din moppe. En volymkontroll för att styra volym och bastrycket följer också med. Hör av dig om du har funderingar eller titta gärna in för en provspelning på nån av våra redan monterade vrålåk! Välkommen!!
3 590 kr
Blocket.se

PARTY CRAZY- t-shirts coola

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Tröja, stl. One size, dam Senaste coola crazy t-shirts finns nu i Gbg ! Flash the music -- see the rhythm, sound activated illuminating t-shirt !! Flashar till rythmen av musiken/basen. Grymt fräcka grabb/brud t-shirts i stl S-M-L-XL. "Red guitar" stl S "Green guitar" stl S - L - XL "Death''''s-head/ dödskalle" stl L - XL "Purple Dancing Girl " stl M "Displayer" stl M På insidan av den så finns en el-anslutning + sladd till en liten dosa (4 batterier AAA,ingår ej) som man kan "fästa" i typ byxlinning el i fickan. RING mig Nettan (ej mail) 070 - 37 97 300 350:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Antik kyl/isskåp/ölkyl "Svenske 21"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska sälja min gamla antika kyl/isskåp som är tillverkat av Tranås Snickerifabrik i början av 1900-talet. Min egna tanke var att använda det som en ölkyl/dryckeskyl i extremt ovanlig utformning, men tyvärr har det bara blivit ståendes. Isskåp är av trä med bleckplåtsklädd isbehållare upptill. Smältvattnet rinner längs skåpets sidor ner till behållare i botten med kran för avtappning. Skåpets inredning består av tre glashyllor med lister av metall i framkanten. Insidan är klädd med bleckplåt, där sidorna har vågig form för att möjligge valfri placering av hyllorna. En viss översyn av skåpet är nödvändigt. Ett ben har fallit bort men det finns så det är "bara" att sätta dit. Något för samlaren eller för den som vill ha den coolaste ölkylen någonsin..... Pris 2000 kronor eller bud.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj