Quantcast
Till salu inom: ”

dagmatte hundvakt erbjuds luleå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej hej! Jag heter Teresa är 23 år och bor i en villa i kallaxbyn. Kommer börja studera i ett år och har endast två korta dagar i skolan varje vecka. Annars är de självstudier som gäller. Så då tänkte jag passa på att erbjuda mig att passa din hund då du är på jobb eller ska åka bort. Bor i en stor villa finns massor av promenad ställen och har en stor tomt att busa på :) Är uppvuxen med hundar och haft hund till för 2 år sedan. Så jag har god hundvana.. Har en son på 2 år så enda kravet är att hunden inte ska vara arg/rädd för barn. Han är lugn och snäll mot hundar. Inte på och jobbig mot dom. Lydig som Olydlig hund är välkommen, tränar din hund med anpassade aktiviteter för din hund, samt daglig lydnad :) Hör av dig om detta låter intressant, så kommer vi överens om pris.
Dagmatte/husse, Hundvakt, Doggywalker sökes till snäll o trevlig retrievertik. Lugn inomhus. Jag behöver hjälp någon-några dagar per vecka under dagtid från och med nu i januari. Perfekt vore om hon fick sällskap och en promenad mitt på dagen. Vi bor i centrala Luleå. Ersättning utgår självfallet o beror lite på vad du kan erbjuda min fina hund. Kontakta mig gärna snarast för mer information. Mvh Lene
Jag är en tjej på 33 år bosatt på Örnäset i Luleå. Är uppväxt med hund och har haft egen hund i tio år men då han gick bort i juni så saknar jag nu det fina sällskap som en hund innebär. Därför erbjuder jag mig att mot en liten slant vara dagmatte/hundvakt några timmar i veckan (vi kan säkert komma överens, jag är hemma både dag- och kvällstid). Bor väldigt nära fina grönområden och har även nära till badplats för hundar som tycker om att bada. Har tyvärr inte tillgång till bil så jag ser gärna att du som önskar hundvakt lämnar din hund hos mig och hämtar den när det är dags. Vad gäller hur din hund ska aktiveras så kommer vi överens om det tillsammans och ser vad du vill och vad som passar din hund (bus och promenader t ex). Tar mig helst inte an mer än en hund åt gången om inte hundarna tillhör samma familj, då kan jag tänka mig att ta emot två st. Betalning kommer vi överens om tillsammans beroende på hur länge du behöver dagmatte/hundvakt och vad du vill att hunden ska göra under tiden.. Skicka ett mail till mig och berätta om dig själv, din hund, vad du har för önskemål och hur ofta/länge du behöver min hjälp så svarar jag så snart jag kan.
Dagmatte / hundvakt finnes Letar du efter en trygg dagmatte till din hund? Då har du kommit rätt. Jag heter Lene, är 32 år och har haft hund hela mitt liv. Var som ung mycket involverad i diverse hundsporter. Har bl a erfarenhet av Spaniel, Retriever, Dalmatin, Vorsteh, Setter samt diverse andra djurarter. Idag består min heterogena flock av en Flatcoated retrievertik, två katter, make och baby. Min hund är tre år, glad, lekfull, samt ranglåg. Hon funkar ihop med i princip alla. Katterna bor inomhus och är mera kräsna, de håller sig helst borta från nya bekantskaper de första dagarna. Babyn (4 månader) är ännu för liten för att kunna störa någon mer än ljudmässigt men kommer givetvis att få lära sig hundvett. Jag kan erbjuda din hund sällskap under dagtid med promenader, lek, trädgårdsviselse och mys i hemmiljö. Krav för mig är att hunden * inte är aggressiv - vare sig mot andra hundar, katter eller mot människor i olika storlek. * är frisk och har vaccinationsintyg. * är grundtränad i vardagslydnad. * klarar att åka bil så att jag kan ta med den på äventyr i olika miljöer. * lämnas och hämtas av matte/husse om ej annat särskilt avtalas. Jag bor på Mjölkudden i Luleå. Välkommen att mejla som första kontakt. Pris per dag: 100:-
Hejsan Mitt namn är Sandra jag är 30 år. Jag är ursprungligen från Luleå men bott i Sthlm i lite mer än 4år. Älskar verkligen hundar och studerar nu en hunddagis utb som jag snart är klar med. Nu när semester tider börjar närma sig så kan jag erbjuda hundpassning under semester tiderma ( Juni, Juli samt Augusti månad) i en trygg och lugn hemma miljö. Jag har själv två små snälla hundar hemma vid namn Esther som är 1år. Jack Russel och Julya Chiuahua/pudel 11 månader. Båda älskar att leka å busa med andra hundar och är vana vid både stora som små. Bor i Bredäng och har mycket fina skogs områden och promenad stigar där vi går ut å promenerar en hel del samt även en hundgård där hundarna kan springa lösa. Älskar å vara ute i naturen men självklart behöver hundar också få vila och ta de lugnt :) Jag har stor hundvana. Både stora och små och även med osäkra hundar. Alltid varit viktigt för mig å respektera hundars behov och ha tålamod och se till att att hunden känner att man är lugn, trygg och säker som person. Varit Dagmatte åt olika hundraser. Hanar & tikar. Är ni intresserade så kontakta mig gärna via mail och beskriv ert behov ( gärna info om er hund: namn, ras, ålder, temperament Välkomna att höra av er. :)