Quantcast
Till salu inom: ”

hundvakt stockholm säljes

Hundvakt

Sundbyberg
Hundvakt
F
HUNDVAKT
F
Hundvakt
F
Hundvakt
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag behöver hundvakt under fyra veckor i sommar mellan den 14 juli och 16 augusti. Min hund älskar andra hundar och människor och blir glad över att få vara ute mycket och hitta på saker. Hon är van vid att vara hos andra och har lätt för att anpassa sig till nya miljöer. Hon är också van vid katter och att ha många omkring sig. Jag vill att du bor nära Stockholm och att du kan tänka dig att ta hand om henne även andra somrar eftersom vi åker bort varje sommar. Hör av dig om du är intresserad så får vi träffas!
Jag erbjuder mig att ta hand om din katt/mindre hund mot att jag får bo i din lägenhet perioden 10 juli-10 augusti ( några dagars flex finns såklart). Jag får främmande från Kina och vill att de får bo själva ostört i min lilla etta på Kungsholmen. Jag är en snäll 50+ kulturtant som älskar husdjur-har själv haft tidigare. Din katt/hund får vara kvar i sin egen miljö och kan garanteras en toppensommar och jag själv får en sovplats.
Hej jag heter Caroline och har tillsammans med min sambo en pinscher hane på 10 månader,Bamse. Till hösten kommer jag att börja arbeta mer och sambon måste till Stockholm med jobbet,detta har gjort att vi är i stort behov av någon snäll person som skulle kunna tänka sig att spendera sina dagar med vår Bamse. Han är väldigt social,busig och älskar att mysa! Priset bestämmer vi senare. Hör gärna av dig till mig om det verkar vara nåt för dig! MVH Caroline (Ring helst då jag inte så ofta har tillgång till internet.)
Är du student och behöver en paus från plugget eller har du gått i pension och vill ge två hundar en härlig vardag? Vi har två flat coated retriever-tjejer som behöver sällskap och motion 2-5 vardagar i veckan. Jag och min sambo arbetar ofta i stockholm och då behöver vi någon som kan hjälpa oss. Du som är intresserad har hunderfarenhet sen tidigare och älskar hundar! Tjejerna älskar att springa och sköter sig bra i koppel, att cyckla med dem som motion fungerar utmärkt! Hör av dig om du är intresserad, ersättning enligt överenskommelse.
Hej! Jag söker en hundvakt till min 5 månaders valp eftersom att han inte kan vara ensam hemma när jag går i skolan. Han är en Amstaffblandning som ÄLSKAR andra hundar och barn. Han är alltid glad och vill hälsa på alla som vi möter under promenader. Jag vill att du ska ha haft erfarenhet av hundar eftersom att han fortfarande är en valp och behöver någon som har erfarenhet och vet hur man ska ta hand om hundar. Mejla mig om du är intresserad!