Quantcast
Till salu inom

"kolonilotter till salu luleå säljes"

Idag

Rum för 2.600 kr

2 600 kr
Findroommate.se
Idag

Lägenhet för 4.766 kr

4 766 kr
Findroommate.se
Idag

1 rum lägenhet på 23 m2

5 333 kr
Findroommate.se
Luleå
Idag

Storpudelvalpar

14 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Luleå

Luleå Skellefteå 1A Balkong-Sthlm 1A Centralt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
FINNES LULEÅ STAD (9ÅR-10ÅR) (INNE-STÅENDE) (KÖ-TID) (LULEÅ-BO) ANG LÄGENHETER (CENTRALT) (+CENTRUM) VÄLKOMMNA FÖRSLAG ANG MIN KÖ-TID ????? +VÄSTERBOTTEN LÄN FINNES LÄGENHETS-PÄRLA Skellefteå Guldstaden 1A+BALKONG Centralt Centrum =2-3Min.....Promenad (4oKvm) (+Hyra 3225) (KÖK) (TOA-BAD) (Com Hem Tv) (Attraktiv) +Skellefteå Älven Runt Knutarna +Cafe Kiosk Bibloteket RING +TEXTA????? 073073-4910
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Trädgårdsland ,Odla själv ("kolonilott")

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sköt om min trådgårdsplats i sommar. Odla potatis, morötter, rödbetor, sallad m.m. i 3st upphöjda odlingsbäddar med fin jord och bra växtlighet. Finns även jordgubbsring, hallonhäckar, svartavinbär, krusbär och vinbär m.m. Alla redskap finns i anslutande lada. Uteplats och grillplats får även nyttjas i samband med odling. Blommor, stenparti och buskar samt gräs och ogräs ska även hållas efter runt markplattor och odlingsbäddarna. Gräsklippare och trimmer finns. Framåt sensommaren kan det hända att 2 barn plockar någon jordgubbe eller tar en morot, det ingår. Endast 10km från Luleå centrum. Ring eller maila för intresseanmälan och mer info. Trädgårdslandet ligger avskilt på baksida av boningshus, egen infart och parkering.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Ett rum i ett kollektiv i Tensta

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi är en tjej och en kille, 24 år, som fått ett rum ledigt då en inneboende flyttat ut. Vi hyr ut rummet till en eller två personer. 3200 kr/månad för en person och 2000 kr per person om man är två. Då ingår el, vatten, TV och bredband. Rummet är omöblerat och 12 kvadrat, upp till vänster på bilden. Inflyttning snarast. Mellan september och december bor Clara i Luleå och då delas lägenheten bara med Anton. Efter att Clara kommer tillbaka blir hyran 2400 kr för en person och 1600 kr per person om man är två i rummet. Lägenheten ligger nära Tensta Centrum, 4 minuters gång från tunnelbanan som tar 20 minuter till centralen. Vi är ett kollektiv i bemärkelsen att vi ofta lagar mat tillsammans (vegetariskt) och delar på matkostnaderna. All köksutrustning ingår. Vi har en dator i vardagsrummet och snabbt bredband som alla kan använda. Du bör ej vara folkskygg eftersom det ofta är mycket folk på besök. Du bör vara runt vår ålder (i alla fall i sinnet), vill bo här i minst fyra månader och ha råd att betala hyran som betalas i förskott. Militanta köttätare undanbedes. Andra saker som ingår är en bastu i källaren och en kolonilott som vi brukar greja på tillsammans. Ring gärna och snacka lite eller skicka ett mail med lite info om dig så kan vi mötas i lägenheten och diskutera saken. Vi har semester just nu och är inte alltid i närheten av en dator/telefon så det kan ta några dagar innan jag svarar.
3 200 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Luleå

Kolonilott Nr 87

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
140 000 kr
Booli.se
Sport och Fritid  ·  Luleå

Kolonilott Nr 3

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
119 000 kr
Booli.se