Quantcast
Till salu inom: ”

dansk svensk gårdshund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bordslampor

Jönköping
Dansk design

Landskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!!! Vi söker ett nytt hem för vår 4-åriga hund på grund av tidsbrist. Det är en blandras mellan Jack Russell och Dansk - Svensk Gårdshund. Alla vaccinationer är gjorda och har även ett flygpass. Han är registrerad i Jordbruksverket. Är barnvänlig, lekfull, snäll och en riktigt bra vakthund. Han är uppvuxen i familj och trivs väldigt bra med det. Behöver ett hem med erfarna hundägare som har tid och energi för honom!
Hej på er! Jag heter Viggo och är 1år och 8 mån som söker ett nytt hem. Jag är full med energi och bus men tillbringar gärna tid i soffan. Jag är en skånsk/dansk gårdshund. Är du intresserad av att ta dig an mig, ring min matte så berättar hon mera. Matte Matilda 0733-204861 Priset är inte fast, vi letar efter det rätta hemmet. Har du ett bra hem, tveka inte att ringa. Viggo fungerar utmärkt med barn.
Nytt hem sökes till vår fina renrasiga dansksvensk gårdshundstik, tre år. En alert och glad hund med en del vakt som är mycket tillgiven sin familj. Har god vardagslydnad. Behöver bo som ensamhund då anledningen till omplaceringen är att det är osämja mellan våra två hundar. Söker enbart hem på landet eller i hus med trädgård där ägaren har mycket tid och är hundvan. Säljes bara till rätt person/familj som kan erbjuda ett mycket gott hem. Ej till hem med små barn. Svara via mejl och berätta lite vad du kan erbjuda så ringer vi tillbaka och berättar mer.
Vi på Hånkatorpets Hundpensionat har fått in för omplacering en Dansk Svensk Gårdshundshane på 2,5år . (oreg)Han älskar andra hundar o är lekfull.Kastrerad. Vi söker ett hem där han får sällskap . Han gillar barn men inte katter. Han är en lydig social kille som gått lite kurser o kan vara lös i skogen. Sover gärna i sängen o älskar att vara med sin familj. Ej problemhund. För mer information ring oss. 0222-135 73 Monica
Vår Poppe 7 år och kastrerad hane söker ett nytt kärleksfullt hem. Vänligen gå in på www.gardshund.com och läs mer om honom under omplaceringar. Om någon tycker att detta är den perfekta hunden så kontakta rasklubbens förmedlare. Observera att det endast går att få kontakt med Poppes ägare via rasklubbens förmedlare.