Till salu inom

"dansk svensk gårdshund omplacering säljes"

Hallstahammar
Igår

Aslan söker nytt hem

13 000 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Omplacering av Katt

500 kr
Blocket.se
Österåker
Igår

Omplacering

6 000 kr
Blocket.se
Butik Motala
Igår

Avant 528 KAMPANJPRIS

299 875 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Mediabänk från UNNU230V2WH

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Omplacering Hanhund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej!!! Vi söker ett nytt hem för vår 4-åriga hund på grund av tidsbrist. Det är en blandras mellan Jack Russell och Dansk - Svensk Gårdshund. Alla vaccinationer är gjorda och har även ett flygpass. Han är registrerad i Jordbruksverket. Är barnvänlig, lekfull, snäll och en riktigt bra vakthund. Han är uppvuxen i familj och trivs väldigt bra med det. Behöver ett hem med erfarna hundägare som har tid och energi för honom!
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norberg

Omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej på er! Jag heter Viggo och är 1år och 8 mån som söker ett nytt hem. Jag är full med energi och bus men tillbringar gärna tid i soffan. Jag är en skånsk/dansk gårdshund. Är du intresserad av att ta dig an mig, ring min matte så berättar hon mera. Matte Matilda 0733-204861 Priset är inte fast, vi letar efter det rätta hemmet. Har du ett bra hem, tveka inte att ringa. Viggo fungerar utmärkt med barn.
2 000 kr
Blocket.se

Dansk svensk gårdshund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nytt hem sökes till vår fina renrasiga dansk svensk gårdshundstik, tre år. En alert och glad hund med en del vakt som är mycket tillgiven sin familj. Har god vardagslydnad. Behöver bo som ensamhund då anledningen till omplaceringen är att det är osämja mellan våra två hundar. Söker enbart hem på landet eller i hus med trädgård där ägaren har mycket tid och är hundvan. Säljes bara till rätt person/familj som kan erbjuda ett mycket gott hem. Ej till hem med små barn. Svara via mejl och berätta lite vad du kan erbjuda så ringer vi tillbaka och berättar mer.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skinnskatteberg

Dansk svensk gårdshund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi på Hånkatorpets Hundpensionat har fått in för omplacering en Dansk Svensk Gårdshundshane på 2,5år . (oreg)Han älskar andra hundar o är lekfull.Kastrerad. Vi söker ett hem där han får sällskap . Han gillar barn men inte katter. Han är en lydig social kille som gått lite kurser o kan vara lös i skogen. Sover gärna i sängen o älskar att vara med sin familj. Ej problemhund. För mer information ring oss. 0222-135 73 Monica
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östra Göinge

Omplacering dansk svensk gårdshund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vår Poppe 7 år och kastrerad hane söker ett nytt kärleksfullt hem. Vänligen gå in på www.gardshund.com och läs mer om honom under omplaceringar. Om någon tycker att detta är den perfekta hunden så kontakta rasklubbens förmedlare. Observera att det endast går att få kontakt med Poppes ägare via rasklubbens förmedlare.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj