Quantcast
Till salu inom: ”

dax privat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ps4 spel

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu är det dax att sälja våran rymliga familje bil då vi har en ny. Bilen har gått 7400mil i skriven stund. Få ägare på den då vi är tredje privat peronen som äger den. Info: Drag krok Klima s-däck och v-däck Ny kamrem förra året skattad besiktdad Nytt avgas system i feburari. Farthållare. M.m. Hör gärna av er på telefonen eller mail.
Tja. Dax att sälja bilen då den bara står och kostar pengar. 3 ägare, 2 privat personer och en bilfirma. Från -01 till 2009-06 har bilen varit tjänstebil på bilfirma, så alltid väl vårdad och servad. Därav det höga miltalet. Men bilen går fint, inga problem. Dubbdäck på Alufälg. Skattad och besiktigad. Lite små skavanker, förarstolen har ett hål i tyget där bältet driver. Hö framruta har en trasig hiss (av två) vilket leder till att rutan kilar fast sig när den ska hissas upp. Har säkert glömt något så vid frågor är det bara att ringa. Billigare vid snabb affär.
Hej nu är det dax att sälja min privat använda festool haft den som ny, inköpt20071211.. allt finns förutom slang satsen för den har hunden tuggar sönder...=) ny slang kostar 925:- -intresse finns bytas afferer- men du hittar ingen finare beg som min.. nyskick__skickas med bussgods. liteinfo,,,;;Leveransomfattning • HW universalsågklinga W32 • vinkelanslag • längdanslag • justerbord • bordsförlängare • bordsbreddare • fällbara stödben • påskjutstock • monteringsverktyg kolla länken http://www.festool.se/Produkter/Pages/Product-Detail.aspx?pid=561199&name=Drags-g-PRECISIO-CS-50-EB-Set
Har en offroad som bara står, så det är nog dax att sälja. Den är besiktigad men avställd.Låga mil och går bra. Maila helst, jag är inte lätt att nå på telefon. Den är PoK. Jag svarar inte på hemliga eller privata nr:. Slå länge annonsen finns så finns den kvar. Kan tänka mig byte mot båt med motor. kom med förslag, oseriösa förslag går direkt ner i papperskorgen.Är ni verkligen intresserade så maila mig ditt telenr. samt eventuella frågor så hör jag av mig.
Dette toetagers hus har en stor have med fyrretræer og en privat indhegnet swimmingpool. Der er aircondition i stuen og en stor balkon hvor man kan spise sammen udenfor. Tag på stranden hvor man kan surfe eller besøg søen i Hossegor hvor man kan windsurfe. I området kan man tage på vandring, cykle eller spille golf. Oplev byerne Biarritz, St. Jean de Luz, Bayonne eller Dax. Den spanske grænse ligger tæt på, så tag evt. på en heldagstur til Spanien hvor man f. eks kan shoppe.