Quantcast
Till salu inom: ”

dbs hercules m2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herrcykel DBS

Rättvik
28" damcykel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I brist på tid och pengar så säljer jag min gamla veteran. DBS Hercules M2 -75 Den har en Sachs 504 motor som är automatisk. Den blev stulen förut så nu sitter det ett rieju drac avgasrör på den som jag har moddat till. Innan jag plocka isär den fungera den perfekt så det ska inte vara några problem. Herculesen är det perfekt vinter projektet. Bara ringa eller maila om du har några frågor eller vill ha med bilder.
Sommar, sol, badstrand, härliga kvällsdopp, picknick i det gröna..... Snart är den här, den efterlängtade sommaren. :) Specifikationer: DBS Hercules M2, 1976 modell Topphastighet ca 37 km/t 0-37 på under halvminuten Antal passagerare 1(!) Garanterat nostalgi. Nu har den stått i 15 år utan att jag brytt mig nämnvärt om den. Bytte olja och bensin och trampade glatt iväg. Då small vänstra vajern av. Säljes nu med tungt hjärta till någon som kan ta hand om denna fina sommarpärla. Säljes i befintligt skick eftersom jag inte kunde testköra. Motorn går fint runt och allt finns.
Moped Hercules DBS M2 i mycket gott skick. Mätaren står på endast 374 mil. Mopeden är från 1975, går bra och är lite trimmad.
DBS Hercules M2 från 1975 Något för den händige mekaren! Startar inte pga brytarspetsarna. I stort sett alla originaldelar på den. Ring eller maila! Pris Bud!
Hercules DBS M2, 1975. Mycket fint skick, går bra. Tel 0670-31010