Quantcast
Till salu inom: ”

dbs cykel säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välskött cykel av märket DBS, kända för kvalitet. Cykeln står inomhus, vi gick igenom den igår och den är redo, i skick att bara ta ut och cykla på i det fina vädret. Cykeln är utrustad med: 7-växlar Reflex bak och fram Ljus bak och fram (avtagbara) Handbroms bak och fram Fotbroms Pakethållare Cykeldator som visar sträcka och hastighet (avtagbar) Inbyggt lås och ett extra spirallås (Spectra) för att låsa fast cykeln på plats. Nypris ca 6200 kr Säljer cykeln för 2200 kr och då är extrautrustning som lysen, dator och lås värda 580 kr Ring om ytterligare information önskas.
Jag har en helt ny dbs 28" tum herr cykel som är oanvänd. Den har; ~ original kvitto med 1 års garanti&friservice t.o.m oktober 2013 ~1 års Smart safety försäkring med självriskeliminering t.o.m oktober 2013 ~10 års stöldskyddsregistrerad till 2022.( Ord pris:1300kr) INFO; 3 vxl, aluminium ram, svart, fot&handbroms, ljus med nav, god.blocklås, osv. Pris:2800 kr eller högsta bud.
Hejsan, säljer min cykel som är av märket DBS, cykeln har tre växlar, frambroms och även bakbroms. Cykeln har även belysning på bakre delen. Tyvärr måste den bort pga att jag inte är i behov mera av den och att den tar onödig plats. Cykeln är jätte fin och är nästan helt som ny! Kan gå ner lite i pris vid snabb affär.
Hej, Säljer nu min DBS-cykel. Cykeln är utrustad med: -3 växlar -stöd -kedjeskydd -godkänt lås -fotbroms bak -handbroms fram -pakethållare Ett antal ekrar på bakhjulet har tyvärr gått sönder (se bild). Cykeln går fortfarande att cykla på, men detta bör nog åtgärdas inom en nära framtid. Cykeln hämtas centralt i Linköping. Ring eller maila för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Herr cykel märket DBS säljes Säljer min välvårdade cykel till bra pris.Först till kvarn. Priset kan diskuteras.