Quantcast
Till salu inom: ”

dbs intruder cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej har en cykel som inte andvänts på länge ..... är av märke dbs intruder och är heldämpad och har 21 växlar och är på 26" .... i med den inte andvänts på länge så kan den behövas smörjas och kollas över .... väldigt lite använd och alltid stått inne .... pris 2000 kr ..... jag kan vara svår att nå på mobilen pga mina arbetstider så svarar jag inte så skicka ett sms eller mail så svarar jag så fort jag får chans ...... kan även tänkas ett byte om jag gillar vad ni har men då max jämt byte eller billigare .....
Härlig blå färg. Bra däck. Oerhört fint skick. Så gott som ny.
DBS Intruder 24 Tum. 21 växlar. Lite fix och skavanker finns.. Pris diskuteras! Ring för mera info! Ej mail.
en herr cykel av märka dbs intruder med 21 växlar och är heldämpad . Använd ca 10 gånger men stilla hela förra året . inköpt för 9000 kr men säljes för 3500 kr. lättast att nå mig på sms eller mailen för jag jobbar olika timmar varje dag . annonsen kvar cyklen kvar.
DBS Herrcykel Mountainbike 24-växlad säljes i oerhört fint skick. Knappt använd eftersom jag fick den precis innan jag flyttade in till centrala Göteborg. Har ingen aning om mått o dylikt men antar att det är "standard". Det står DBS Intruder på den och växlarna är ifrån Shimano. Finns i närheten av linneplatsen att titta på och hämta.