Quantcast
Till salu inom: ”

defekta trasiga iphones köpes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7+

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Säljer en defekt iPhone 3G. Felet är att simkortsläsaren inuti telefonen är trasig. Kanske den händige kan reparera. Telefonen kan användas som ipod touch dvs. du kan ladda ner appar, surfa osv. i ett trådlöst nätverk. Du kan även ringa via t.ex. Skype. Telefonen har 8 gig minne. Priset är prutat och klart! Telefonen kommer med en laddare (ej orginal) Telefonen finns i centrala Uppsala Hör gärna av dig om du har frågor. Finns annonsen kvar finns telefonen kvar!
Hej! Har en trasig iphone 3G. Tappade den i golvet och sen dess är glaset sprucket och skärmen är svart. I övrigt fungerar den. När man rör mute knappen så vibrerar den och itunes känner igen den när man kopplar den till datorn. Baksidan är ganska sliten och har en liten spricka nere vid ladduttaget. Bilder kan skickas. OBS! Telefonen är köpt i USA och är låst till at&t men går att låsa upp genom jailbreak och unlock. Går antagligen att fixa för den som vet hur man gör.
Hej! Jag skulle vilka köpa ett par trasiga iphone 3gs eller iphone 4. Har ett litet projekt att lyckas sätta ihop 2-3 trasiga telefoner till en fungerande. Får jag ett bra pris så slår jag till. Är inte intresserad av vattenskadade telefoner. Mejla vad du har och vad det är för fel så svarar jag ganska snart. Ser fram emot en snabb smidig affär!
Köper din vita olåsta eller tre låsta iphone 4. Maxpris 3500:- Kvitto ska finnas. Ej jailbreaks upplåsning. Träffas helst och gör affären annars är det internetgirot eller postförskott eller efterkrav som gäller om den ska skickas. Maila i första hand så pratas vi vid sen. Skriv var du bor. Vad du har och pris i mailet. Köper även defekta trasiga iphone 3GS o iphone4. Endast original iphone.
Säljer min iphone 3gs som har sprucken front i ena hörnet. On/off knappen funkar bara ibland. Ena hörnet på LCD-displayen är lite ljusare vet ej varför, det är ingen spricka i den. Sitter en annan baksida på lite trasig den med, som på alla iphone 3. Originalkartong följer med. Går nog att fixa för den händiga eller kanske plocka delar av. Låst till Telenor tror ja men inte säker. Mvh Fredrik