Till salu inom

"degus säljes"

Bromma
5 dagar

2 St Degus / degu (bur finn...

200 kr
Blocket.se
Lund
11 dagar

Terrarium och tillbehör til...

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Upplands-Bro

Degus Bortskänkes Omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Jag skänker bort min degus "degen" omgående då jag inte har möjlighet att ha kvar honom. Degen är drygt 1 år gammal (de kan bli i snitt 5-6 år) och är mycket pigg och glad! Jag ger bort honom pga att jag måste bli av med honom fort, då ja nyss har flyttat och var då tvungen att göra mig av med hans stora bur. Jag ger alltså bort Degen tillsammans med en liten resbur och den mat jag har kvar. Degen är ute efter ett nytt hem snabbt så hör gärna av er omgående! MvH// Filip
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Kungälv

Degusar söker nytt hem inklusive Bur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Tyvärr måste vi sälja våra 2 söta deguhonor, pga tidsbrist. Amelia och chiquita är ett syskonpar som är ca 1 år gamla som trivs bra ihop. Dem lever i en stor bur med klättermöjligheter. Vi Säljer endast till dom som har degusvana sedan tidigare. Säljes med bur (130x84x48) och tillbehör som hör till. Vid intresse och för mer info, kontakta oss gärna på kvällstid.
650 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Voljär råtta/fågel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Fin voljär bur för fågel eller mindre gnagare (gerbil, råtta, degus) säljes. Gul botten och galler målat med grön hammarlack. Avtagbart tak, tre luckor på olika höjd (30 x 20 cm) samt ett par mindre luckor (12 x 10 cm) med galler avstånd på 1 cm. Står på hjul, har även en utdragbar botten för enkel rengörning. Fågeltillbehör finns att få till. Tre hyllplan ingår i buren, lätta att montera och ta bort. Burens mått är 53 x 60 x 120 (bxlxh) Finns en del fågeltillbehör till om man vill ha med dessa.
800 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Degus adopteras till kärleksfullt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Två knappt året gamla degus blev i går räddade undan avlivning, Boye och Hafez (efter svensk och persiska poeter). De finns nu i Hjällbo, Göteborg och söker ett nytt seriöst och kärleksfullt hem. Kön är okänt men kan kollas vid förfrågan. Vid intresse medföljer bur och inredning. 200 kr som symbolisk summa. Vid adoption undertecknas kontrakt där det bl a försäkras att djuren inte får avlivas utan adekvata medicinska skäl eller avlas på. På bild syns Hafez Nås på telefon och mail!
200 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Uppsala

Degus adopteras till kärleksfullt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Två knappt året gamla degus blev i går räddade undan avlivning, Boye och Hafez (efter svensk och persiska poeter). De finns nu i Uppsala och söker ett nytt seriöst och kärleksfullt hem. De är båda honor. Vid intresse medföljer bur och inredning. 200 kr som symbolisk summa (då det ej handlar om gratisbur eller reptilmat). Vid adoption undertecknas kontrakt där det bl a försäkras att djuren inte får avlivas utan adekvata medicinska skäl eller avlas på. På bild syns Hafez Nås på telefon och mail!
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj