Quantcast
Till salu inom: ”

bur råtta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

råttor + bur

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Behöver du akut hitta hem till dina tamråttor ( endast honor ) Då kan jag hjälpa dig. De får bo hos mig tills ett permanent hem dyker upp. I vissa fall får de bo kvar hos mig. Råttorna ska vara friska och hanterbara. Bur ska medfölja och vara i lagliga mått. Jag har själv 9 års erfarenhet av råttor. Har fött upp i en liten skala men nu valt att istället ta hand om råttor som akut behöver flytta. Kan inte hjälpa andra djur. Har fått tillfrågningar om det och tyvärr :/
En stor bur till salu! Nypriset var 1199. Det saknas en hake på ena sidan som man ska fästa gallret med (det är dock så tungt så det ligger stadigt på ändå, vi har haft råttor i det). Det följer med två hyllplan också, ett hus och lite andra smågrejer. Stegar får man bygga ihop själva, det gjorde vi =). Höjd: 81 cm Bredd: 88 cm Djup: 52 cm
Säljer min råtta nu pga att vi inte hinner med att vara så mycket med henne :/ Barn och katt van, men kan bitas när hon är sur eller om hon inte är beredd. Hon är en jätte snäll råtta och jätte busig och gillar att ha stort utrymme så hon kan springa av sig och hoppa och sånt. vattenflaska hus mat leksaker och hennes snutte filt medföljs - Om ni ej har bur eller vill skaffa fler råttor sen, så finns det en stor bur. Priset kan diskuteras ifall du är intresserad!
Pga minskat intresse så säljer jag nu mina tre råttor, de är tre hanar varav två har stamtavla. De är två normalpälsade och en rexpälsad. De är alla ca 1år gammla och säljes hellst tillsammans då de är vana vid varandra sedan de var små. Pris: 150:- för alla annars 60:-/st Buren är rymlig och lätt. Med buren följer stege, litet hus, hörntoa, vattenskål och matskål samt en hängmatta. Pris: 250:- Vid köp av buren samt råttorna så är priset 300:- för ALLT! För mer info/bilder så mejla eller ring.
Enok, en råtthane på ca 4-5 månader säljes pga att jag ska minska antalet råttor här hemma. Han är en stor och maffig pojke (500gram) som är champagnefärgad. Inte så mycket hanterad men går att hålla utan problem. Vill komma till någon som har en eller flera hanar som han kan bo med i en stor bur och få tillgång att springa lös några gånger i veckan då han verkligen njuter då. Säljes omgående men rätt hem är viktigast. EJ ORMMAT!