Quantcast
Till salu inom: ”

digitalt trumset säljes

Tidigare annonser till salu

Kommit underfund med att eftersom jag bara använder mitt trumset 2-3 gånger per år så kan jag lika gärna sälja det till någon som kan ha glädje av det. 
Det är ett digitalt Yamaha trumset med hundratals olika sounds och möjlighet att konfigurera sina egna sounds. Det finns låtar i kontrolldosan du kan spela med i och en mängd andra finesser! Ett perfekt kit för nybörjare och måttligt erfarna! Jag inkluderar även en ergonomisk trumpall. Den är mycket skön att sitta på och ny hade en sådan kostat kring 1500 kronor! 
Har ni frågor är det bara att höra av sig!
• Virvelpad (dual trigger), kick-trigger (baskaggepad), hihat-trigger med kontrolpedal, 3st pukpads och cymbalpads • Modul med 108 ljud. • 10 förinställda ( fasta ) och 5 editerbara trumset. • 40 förinställda låtar att spela med till. • Controller: Power Switch, Start/Stop, Save/Record, Volume - kit, Volume - voice, Volume - patern, Drum Off, Click och Tempo • In/Utgångar: Strömförsörjning, hörlurar, ljudutgång, mix in, USB-port. Pall ingår också. 070-6535014 Tommy
Säljer knappt använt digitalt trumset. Roland TD4-K. Inkluderar trumpedal och matta som gör att grejerna står på plats. Nypris ca 13 000:- Säljes för 7 000:- Trumsettet är cirka 2 år gammalt. Jag har endast använt det 2 gånger på grund av bristande tid. Vissa delar är ouppackade. Kvitto finns kvar. Allt i nyskick. Köpt hos 4Sound i Stockholm. Finns i Stockholm för avhämtning. Allt kan kopplas in och testas.
Yamaha DT-Explorer, väldigt måttligt använt, inga defekter på pads eller modulen. Ett av de bättre digitala trumseten i den prisklassen på marknaden, med riktigt skönt ljud och kännsla! Allt står uppriggat tills jag säljer det så ni får möjlighet att provspela och se att allt är ok! Förutom trumsetet så medföljer även BigBeat dubbelpedaler. Trumsetet inköpt Dec 2009 på Musikbörsen och pedalerna jan 2011. Nypris för både Trumset och pedaler är 8595:-