Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Sitter på ett gäng djembetrummor från Gambia vid märke Black Cow som tillverkas 100% för hand i djupet av Serrekunda, Gambia. Flertalet experter har uttalat sig om kvalitén på dessa och majoriteten är mer än imponerade. Varje exemplar är unikt och alla har olika sound och utseende. Vill du ha fler bilder så är det bara att slänga iväg ett mail! Svart handsytt lädercase följer med till varje trumma. Priset kan diskuteras!
Säljer två stycken Djembetrummor av märket Kangaba i varsitt vadderat fordral. Priset i handeln är ca 2600.- styck. Dom här är sparsamt använda och allmänt i toppskick. Jättebra ljud och klar ton. Den ena har dessvärre skinnet spruckit på och ett byte kostar ca 300 enligt musikaffär. Därför säljer jag bägge trummorna tillsammans för 2500.-! Priset är sjukt billigt med tanke på den kvalite man får för pengarna. Varför inte fixa skinnet på den som spruckit så har du två st bra trummor för priset av en. Först till kvarn gäller!!
Djembetrumma säljes till ett bra pris. Trumman är i perfekt skick och inte spelad på. Den har stått i rumstemperatur och låter jättevackert med en stark bas. Trumman är tung, då den är gjord i massivt trä. Kohud är spännt över trumman och regleras enkelt med repen på trumman. I dagsläget är kohuden väl spänd. Trumman är i det skick den köptes. Det tillkommer en bärväska till trumman med bärhandtag och axelrem. Trumman säljs pga platsbrist. Hör av dig om du har frågor. Mvh Viola
Djembetrumma inköpt i specialbutik i New York 2002. Ofördelaktig dollarkurs gjorde att den kostade mig runt 2000kr men lätt värt med tanke på hantverket och det genuina soundet. Kommer att behöva stämmas upp en aning ( en smaksak) Vet ej vad det kostar att stämma dessa trummor men är redo att gå ned lite i pris. 850krr vid snabb affär och då ingår frakten, annars vill jag ha 700kr
Vi är trubaduren som bjuder på musikunderhållning som passar för alla tillfällen. Med en djembetrumma och en gitarr passar vi utmärkt både som mingel-/middagsunderhållning och som partytrubadur. På repertoaren finns låtar från de flesta genrer och tidsepoker och självklart försöker vi få med just dina favoriter. Söker du musikunderhållning till firmafest, bröllop, kräftskiva, födelsedagsfest eller nåt annat, så hör av dig. Vi har egen utrustning för ljud och ljus. Ni hittar oss på www.trUBBEdur.se.