Quantcast
Till salu inom: ”

louis vuitton ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag fick i present en LV, modell ryggsäck, för något år sedan. Den som gav väskan tänkte så snällt att jag skulle ha händerna fria för att lättare kunna dra barnvagnen. Jag har använt den vid några tillfällen, men trivs inte med att ha väska bak på ryggen utan uppsyn. Väskan är i absolut nyskick! B 25 cm D 11 cm H 28 cm ...utan fyllning Då jag aldrig sett något kvitto vet jag inte om väskan är ett original. Vi bor i norra Stockholm. Du har bara av dig om du är seriöst intresserad!
Nu säljer jag min, LV-rygga. Den är inköpt på LV i Stockholm, köpet gjordes under 2007. Kvitto finns, kan även följa med ner till LV, för att intyga äkthet. Modellen heter Montsouris, modell stor ( du får lätt plats med en 13 tums PC/Mac+lite mer därtill. Välvårdad, priser är P o K. Inga byten. Säljes till seriösa personer. Säljes endast till den som personligen hämtar den. Pris 4900kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Louis Vuitton ryggsäck, original. Modell Montsouris MM. Använd men i fint skick. Inköp i Louis Vuitton butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm, kvitto finns. Nypris 5995.
Äkta Louis Vuitton ryggsäck i Epi-läder.Väldigt gott skick, enbart använd vid fåtal tillfällen. B=22cm, H=30cm inkl hänglås med nycklar.
Mandarina Duck Data ryggsäck helt ny, aldrig använd. Louis Vuitton Axelremväska helt ny, aldrig använd. Har inga kvitto eller äkthetsbevis.