Quantcast
Till salu inom: ”

dockskåp blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jätte fint och hållbart dockskåp i trä ..även alla möbler å de 4 dockorna är i trä! Utöver möblemanget som redan finns i alla rum finns även 3 uppsättningar till;) Dessa dockskåp är både svåra att få tag på och dyra, därav mitt pris då då mkt mer tillkommer än det vanliga.taket är avtagbart å finns kvar, enklare att leka utan tak;) Pris går att diskutera men skambud undanbedes då detta är originellt!
Dockskåp i fint skick, tre våningar. Ca 50 möbler/tillbehör, nästan alla i väldigt bra skick. Balkong finns med som man kan ta bort och sätta dit. I varje rum finns det lampor som lyser. Tillkommer även dockor + katter. Om du är intresserad och vill ha fler och bättre bilder är det bara att maila. Skåpet kan man hämta upp i Karlstad eller utanför Filipstad, bara att välja. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
-Diverse möbler, och tillbehör till Bratz, kan säkert användas till Barbie också. 100 kr -Kläder till Bratz (några kan behöva lagas och en tvättas upp) 120 kr - Diverse möbler, skor till Bratz, Barbie , dockskåp 100 kr - Diverse skor, väskor och annat smått och gott till Bratz 100 kr Allt är i lekt skick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Charmigt skrivbord i massivt trä. Fint o gediget, men repor finnes. Pris 400 kr. Liten bänk, tror det är en TV-bänk ursprungligen, men vi har använt den som en vanlig bänk med ett dockskåp på. Obetydligt använt. Stor låda i underdel. Massivt trä. Finns en liten korg till som passar i ett av facken (ej på bild). Pris 350 kr. Finns i Sturefors. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Helt ny oanvänd dockskåp. Säljs pga att vi har två likadana. Produkbeskrivning Smart Playmobil dockskåp som är enkelt att plocka ihop och ta med sig. Lägg alla figurer, möbler och tillbehör i skåpet och flytta det enkelt med bärhandtaget. Allt på bilden ingår, bland annat sängar, dockvagn, figurer, matbord, stolar mm. Nypris 550 kr Säljs för 300 kr Hämtas i Vasastan