Till salu inom

"dragmaskin fiske säljes"

Bräcke
Igår

Flugfiske Lax tvåhands

4 000 kr
Blocket.se
Söderköping
Idag

Jofa Bris

6 700 kr
Blocket.se
Malung-Sälen
Idag

Garmin astro 320 DC 50

4 500 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Minox ZP5, GRS Bolthorn, Le...

1 500 kr
Blocket.se
Butik Karlshamn
Idag

Buster Mini 2021 - KAMPANJ

33 000 kr
Blocket.se
Butik Karlshamn
Idag

Yamarin 46SC Yamaha F40 KAM...

149 500 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Jaktvapen

750 kr
Blocket.se
Mullsjö
Idag

Kikarfäste

1 000 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Swarovski Z6

19 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Snöskotrar  ·  Örnsköldsvik

Ockelbo 600-2

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Ockelbo 600-2 Bredbandare/veddragare med rotax 440 (orginalmotorn). Backvxl, dragkrok, plastskidor fram. Går bra i motor och växellåda. Och det är en hel dyna men fövarings möjligheter under dynan . Det är en mycket bra dragmaskin som fungerar likväl som fiske skoter eller som veddragare . Mattan som sitter på nu är mindre bra (men fungerar) och det följer med en extra matta som är ok skick . mvh Lelle !
5 000 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Ljungby

Dalbosnipa 21

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En säker och stabil snipa som tål det mesta i sjön. Perfekt för såväl ensamfiskaren som familjens sjöutflykter. Utrustad med dragmaskin för garn o krok- fiske. Båten är nyservad, slangar, vajrar och hylsa är nya. Hytten är i behov av målning. Byggdes 1986 har endast använts av mig som semesterbåt sedan 1989. Motor: Yanmar 15hk. Max 300 timmar. Mått: 6,40 x 2,50
87 000 kr
Blocket.se

Försäljnings- och affärsinriktad VD

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Caramarine AB (tidigare Carapax AB) är ett handelshus inom selektiva fiskeredskap, marina dragmaskiner, havsbruksutrustning och till dessa områden tillhörande tillbehör och utrustning. Caramarine AB har sedan starten 2002 utvecklats till en marknadsledande aktör i Skandinavien och har genom lyhördhet och nära kontakt med marknaden lyckats anpassa sitt sortiment till kundernas önskemål och till konkurrenskraftiga priser. En stor del av produkterna tillverkas i en egen fabrik i Kina. Försäljningen sker genom återförsäljare, distributörer samt egen fysisk butik. Huvudparten av försäljningen är av Caramarines egna varumärken men agerar även som återförsäljare och distributör av externa produkter och varumärken. Caramarine AB har sitt huvudkontor med butik och lager i Lysekil med 6 anställda. Omsättning var 2012 MSEK 20. För mer information besök oss gärna på www.carapax.se, www.northlift.comFörsäljnings- och affärsinriktad VDCaramarine AB erbjuder en spännande ledarskapsroll i ett ungt snabbväxande företag inom fiske/marin branschen. Nuvarande VD och grundare kommer gå vidare med andra relaterade projekt och söker därför en drivande säljinriktad VD som kan utveckla bolaget vidare i dess nästa fas. För att lyckas tror vi att det krävs att Du både är en god ledare med entreprenörsanda och att du själv medverkar operativt, inte minst i försäljningsarbetet.Vidare tror vi att det krävs erfarenhet från hur ett mindre företag fungerar affärsmässigt och ekonomiskt och att Du har en teknisk förståelse för vad som krävs för att kunna utveckla företaget och hur det är att arbeta med produktion utomlands, i vårt fall Kina. Caramarine är i behov av en vidareutveckling av sin säljorganisation och vi lägger därför stor vikt vid att Du har erfarenhet av egen försäljning och av att bygga och utveckla en större säljorganisation och i förekommande fall agent- och återförsäljarnät, gärna från en närliggande bransch.Tjänsten är placerad i Lysekil och innebär en del resande, både i samband med inköp/ produktion men också för att sälja.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning, personalansvar och ledarskap. Du bör ha erfarenhet av försäljning, även på internationell nivå, samt import och produktion i Asien. Du har god förmåga att formulera och implementera strategier på lång och kort sikt samtidigt som du är resultatinriktad och kan driva affärerna operativt. Du är strukturerad i ditt arbeta och talar och skriver engelska obehindrat.Rekryteringen genomförs i samarbete med AIMS International, Göteborg. För mer information eller frågor om tjänsten kontakta AIMS Internationals rekryterings konsult i Göteborg – Tore Johansson på telefon: : +46(0)702271229. Vi arbetar med löpande urval så vi ser gärna att Du ansöker snarast via 'Ansök nu' knappen.Välkommen med din ansökan!
0 kr
CareerBuilder.se
Jakt och Fiske  ·  Gotlands län

Dragmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Perfekt liten dragmaskin för fritidsfiskarn! Hobbyfisher P220 ed 4-takts bensinmotor, valfritt båtfäste, vikt 11,5 kg , Dragkapacitet 220 kg, ställbart draghastighet upp till 30m/min. finns även med 12 v elmotor. Terra Nova v 9 Visby
12 900 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Luleå

Dragmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hobbyfisher P220 .perfekt dragmaskin för fritidsfiskaren med bensindriven 4-taktsmotor med dragkraft upp till 220 kg, ställbar draghastighet upp till 30m/min, vikt 11,5 kg, valfritt båtfäste. finns även med 12v elektrisk motor!
12 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj