Quantcast
Till salu inom: ”

draupnir sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min Draupnir sadel med Flexbom och korta knästöd. Storleken är XL . Det är en jätteskön sadel och man får en bra sits i den. Den är köpt hösten 2010 och i mycket bra skick, dock några ytliga märken på ena sidan och lite avskavt på knästöden. Sadeln har dock alltid haft skydd när jag inte använt den. Finns i Täby men jag kan även ordna transport om du bor i Södra Dalarna/Gävle trakten. Ring tel 073-1011436 om du är intresserad.
Jag köpte min Draupnir med flexbom (nypris 28.000kr) för ett år sen. Det är fel storlek på den för dom hästarna jag ska ha den till så jag behöver sälja den för att köpa en annan. Large passar dom allra flesta hästarna. Flexbommen gör att sadeln följer hästens rygg väldigt bra. Lite skavt vid stiglädrena. Svart och ser ut som på bilden. Vid snabb affär 25.000kr
Ett underbart avels sto född-02 som vi nu beslutat att sälja till någon annan som vill ha möjligheten och få fina avkommor ..Vi ska spara hennes årsföl . Ger fina tecknade föl ... Ljufa själv är ett väldigt snällt sto och ger absolut jätte fina avkommor . Fyra stycken ston har hon gett på raken som är väldigt lovande med mycket rörelser . Högresta ,långa ben med fina halsar. Ljufa är släkt med Kongur från Knutshyttan . Ljufa är reserverad i hagen och ska bara användas till avel då hon är för spänd som ridhäst . Ljufa är lätt att leda ,verkas ,lasta och hantera . Lätt att få dräktig och sköter fölningarna helt själv . Har aldrig varit något krångel med henne och aldrig varit sjuk . Passa på och köp henne nu och betäck med någon trevlig hingst .. Har pass ,vacc och verkad regelbundet och försäkrad i IF . Inga tendenser till eksem . Kan byta mot något tex islands sadel Draupnir el nått annat .. Kom med förslag !
Säljer min Draupnir sadel som är ca 3år. Den är 17.5 tum, large. Flexibom och enkelkåpa. Bommen är helt ny och byttes i September och inte ridits i. Nypris 28 000. Syns att den är använd men är i gott skick. Finns just nu att titta på i Arninge hos Anderssons häst och hund.
Underbar sadel i fint skick, passar bra på hästar med kort rygg. Normal bomvidd och 16 tum