Quantcast
Till salu inom: ”

dreamhack säljes

Tidigare annonser till salu

Hej hade tänkt att sälja lite prylar pga av att ja ska köpa longboard :) razer deathadder är i bra skick lite märken från lan men inget märkvärdigt ca 1 år köpte den på dreamhack summer 2010 det är den äldre versionen . pris bud Microsoft Reclusa är i bra skick lite slitet men inget speciell tyvärr funkar inte usberna på sidorna köpt på elgiganten för 1.5 år sedan. pris bud kan hämtas i lidköping men kan även skickas om köparen står för frakten mvh
Har en biljett till DHS11 till salu då jag inte längre har möjlighet att gå. Biljettkoden är tillagd/verifierad, men inte ännu aktiverad & kan därför överlämnas vidare till någon annan. Hur går det till? Koden anges på sin egna dreamhack-användare (skapas på hemsidan), och man kan då välja & verifiera sittplats. Därefter kan man aktivera & skriva ut sin biljett, vilken man ska ta med till DH. Ordinarie pris: 850 kr
Dreamhack biljett till salu, Sal D Plats: mitten, men ändå rätt nära scenen. Köpte den för 1100 kr, och lägger budet omkring 800 till 1000 kr. Fredag är sista dagen, eftersom Dreamhack börjar på lördag. Säljer den p.g.a att jag är väldigt upptagen på lördag, och finns dock ingen tid för Dreamhack. Är du intresserad hör av dej på 0736285955 och om det är upptaget så är det bara att skicka ett sms så ringer jag upp dej strax efter. Annars kan du alltid mejla till min epostadress :) Tack på förhand/ djim.
Tjenare! Har fått andra planer, så blir tyvärr tvungen att sälja biljetten... Det är en sittplats. Hade tänkt mig 700kr, men kan sänka priset vid snabb affär! Du kan ändra allt om sittplatsen! Bara o gå in på Dreamhack.se o ändra allt :) Med denna biljett får du Express så du slipper att stå i kö :) Det är bara att visa biljetten o gå in :) Smsa mig på 0708-47 51 38 ifall du är intresserad eller vill veta mer! Tack! Mvh.
Hejsan! Vill bli av med en Telia Dreamhack winter 11 biljett innan 14.00 idag, fredag 18 november, då jag måste ange namn, adress för att få koden att boka platsen med, och då vill jag ange köparens namn och adress så allt blir rätt. Men som sagt senast 14.00 då jag vunnit en plats på Telias VIP bord i D-hallen, inringad på bilden. 450kr är ett billigt pris då en biljett kostar 899:- , kan även gå ner lite då det är brottom! Ring, SMSa eller maila men fort får de gå! svårt att hitta ett billigare pris för en fin plats i D-hallen!

... eller prova att söka på dreamhack värdekod