Quantcast
Till salu inom: ”

leif gw t-shirt tshirt store säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fruktskål

Östra Göinge
T-shirt stl XL

Norrköping
T-shirt stl 3 XL

Norrköping
T-shirt stl XL

Norrköping
Stor docka

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tshirt Store är en liten butikskedja med butiker i Sverige samt Oslo, Hong Kong och Moskva. Vi samarbetar med mängder av grafiska formgivare och illustratörer för att kunna representera så många olika stilar som möjligt. www.tshirtstore.se Vår ambition är att erbjuda en stor mångfald av grafiska designs och en riktigt god kvalitet. Den printade t-shirten är ett fantastiskt medium för människor att visa vem de är och vilken stil de identifierar sig med. Inget annat plagg kan så enkelt förändras och inget annat plagg är ett så starkt uttryck för individen. Därför älskar vi T-shirts!   Maila din ansökan till johan@tshirtstore.se för mer information!
Tshirt Store är en liten butikskedja med butiker i Sverige samt Oslo, Hong Kong och Moskva. Vi samarbetar med mängder av grafiska formgivare och illustratörer för att kunna representera så många olika stilar som möjligt. www.tshirtstore.se   Vår ambition är att erbjuda en stor mångfald av grafiska designs och en riktigt god kvalitet. Den printade t-shirten är ett fantastiskt medium för människor att visa vem de är och vilken stil de identifierar sig med. Inget annat plagg kan så enkelt förändras och inget annat plagg är ett så starkt uttryck för individen. Därför älskar vi T-shirts!   Maila din ansökan till johan@tshirtstore.se för mer information!
I takt med att många hörde av sig och efterfrågade franchisemöjligheter tvekade TShirt Stores grundare inte att utveckla ett franchisekoncept, gångbart både i Sverige och utomlands. Hittills har franchisebutiker öppnat i Sverige och Danmark. Färdiga lokaler finns redan för några passande städer. TshirtStore har lagt vikt vid egen styrd produktion i 100% ekologisk bomull. Vi kan därmed hålla en önskad god kvalitet på plaggen och samtidigt erbjuda en hög marginal till franchisetagaren som i sin tur kan erbjuda ett högt värde för pengarna till slutkonsumenten. Den första Tshirt Store-butiken öppnades i Gallerian Storgatan i Malmö 2006, med omedelbar succé som resultat. Idag finns det dessutom butiker i Uppsala Forumgallerian, Köpenhamn Fiolstraede och i Eskilstuna Tunapark. I Stockholm ligger två butiker på Södermalm, i nyöppnade Skrapan och på Götgatsbacken, samt en i SOUK på Drottninggatan. Nu har du möjlighet att öppna en egen Tshirt Store!
Topp, stl. 58 (XXXL), dam *Oanvända 3st T-shirt i storlek XXL finns 1st svart, 2st blåa. 100kr *Oanvänd ( lapparna kvar ) mönstrad tunika i storlek 58/60. 90kr *Oanvända 3st tunikor ( inplastade ) i storlek 58/60. Finns i färgerna blåmelange, rosamelange, plommonmelange. 90kr/st *Oanvända tröjor i storlek 58/60 ( lapparna kvar på alla). Finns i färgerna vit, marin, ljusrosa, mintgrön. 150kr/st *Oanvänd vit tröja ( lapparna kvar ) i storlek 58/60. 150kr *Oanvända tröjor ( lapparna kvar på alla ) i storlek 58/60 i färgerna vit,beige,vitrandig, 150kr/st Se gärna på mina övriga annonser på stora storlekar.
Leif GW T-shirt tshirt store