Quantcast
Till salu inom: ”

drivrem nål skivspelare pioneer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pioneer PD-30AE

Västra Götalands län
Sonab 85 S

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då stereon inte har använts på över 10 år är den nu rengjord och skivspelaren har fått ny nål och drivrem. Fungerar nu perfekt utom ett kassettdäck. Följande ingår: Skivspelare för 33 och 45 varvs-skivor Radio FM/AM med dito antenn, programmering för väckning + många radiokanaler Dubbelkassettdäck/Förstärkare (1 kassettdäck fungerar inte) Dubbel CD-spelare 2 Högtalare Pioneer S-Z75 100 W. Säljes på grund av platsbrist. Ska flytta till ny mindre bostad!
Tung och rejäl halvautomatisk skivspelare i toppskick (frånsett locket som har en del repor. Det är dock helt och ser bättre ut i verkligheten än på bilden). Med lite polering går det nog att få riktigt fint). Skivspelaren fungerar perfekt. Drivremmen är ca. ett år gammal så den bör hålla länge innan den behöver bytas, lagret har nyligen fått ny olja. Fin Ortofon-pickup. Nålen vet jag inte hur gammal den är, men den låter bra. Hämtas i Örbyhus eller möte vid Resecenrum i Uppsala. Skickas ej.
Skivspelare av märket Pioneer pl-340, Auto-return Stereo Turntable. Två hastigheter 33 och 45 varv. Drivrem och pick-up nål byttes för ca 1 år sedan . Fungerar bra.
Rejäl vinylspelare fabrikat Pioneer i utmärkt skick. Ny drivrem och Shurepickup med ny nål. Pris: 500:- Kassettbandspelare i välvårdat skick. Ett kvalitetsdäck fabrikat TEAC tillverkat i Japan. Front i borstad aluminium. Pris: 400:-
Säljer en klassisk Pioneer PL-12D i näst intill nyskick som låter helt underbart tillsammans med en Shure M75MG pickup. Skivspelaren är nyservad och har en helt ny nål och drivrem till ett värde av ca: 500kr Originalkartong och instruktionsmanual följer med.