Quantcast
Till salu inom: ”

drivrem skivspelare säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

VINTAGE B&O BANG OLUFSEN BEOGRAM 4004 STEREO SKIVSPELARE Designer: Jacob Jensen Finish: Teak Klassisk B&O skivspelare i mycket fint skick och fullt fungerande. Komplett med alla delar samt två extra nålar och drivrem. Tillbehör: • Manual • 2 st reservnålar MMC 20EN • 1 st reservdrivrem original • 1 st Pre-Amplifier • 1 st DIN-RCA kabel Komplett paket 1500 kr http://beocentral.com/beogram4004
Skivspelare och tonarm i den högre skolan säljes då jag själv ej lyckats få till den sista finessen i ljudet som tenderar till att bli hårt och vasst. Till skivspelaren medföljer kompressor filter ,en extra motvikt och slang. Verket är ett Audiomeca J1 som fungerar korrekt med ställbar hastighet på både 33 och 45 rpm. Tonarmen är byggt på lösa Airtangentdelar från olika modeller men den kunniga kan troligtvis få klarhet i detta.På armen sitter en automatisk el lyft som fungerar perfekt med ny drivrem. Spelaren Kontrolleras och hämtas på plats. Den finns uppställd för provlyssning. Lägg ett bud den skall bort.
Rotel: RMA-80, RMT-80, RMD-80, RML-80. Måtten på elektroniken är: B=28cm, H=23cm, D=25cm Förstärkaren har ingång för en skivspelare och innehåller det nödvändiga RIAA-steget för korrekt återgivning av ljudet från grammofonskivor. Drivremmen i kassettbandspelaren är bytt, men inte till en orginalrem. Den har fungerat väl under något år nu, men jag vet inte hållbarheten långsiktigt. Det finns ett märke på ovansidan av en högtalare. (se bild) Köparen betalar frakten.
Panasonic stereo från 70-talet med kasettdäck, radio och skivspelare. Drivremmarna är bytta av TV-tjänst. Instruktionsbok finns men inga högtalare.
Jag önskar köpa en drivrem billigt t. min skivspelare Yamaha P-05 /Silvergrå äldre modell för EP o LP-skivor!/ Hör av dig via mail el. tel. om du har någon billig! Tel: 031-133566