Quantcast
Till salu inom: ”

duett ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjenare. ska nu sälja min a-traktor för att jag håller på med körkort och inte har tid. påbörjade nya golv. rostfri och nymålad ram. finns lite rost vid sparklådorna. säljer den för 500kr utan papper, (Besiktade papper finns till den.) har också vanlig duett(bil) papper!. delar: skärmar huvar. kylare. däck. front. växelådor(omonterade) kofångare. värme paket. rutor. bak och fram axlar styrkrona. och har en massa andra prylar.har inte tagit med alla delar jag har, bara att höra av sig om det är nått ni behöver. priser diskuteras.
OBS även om de inte sitter lgf på bilden så e den besiktigad som a traktor ! Går fint i motor och låda, används dagligen Besiktigad utan anmärkningar 2010-07-21 Mellanvägg i trä med svetsad ram Svart tonade bakljus samt reflexramp Japs Sänkt Ljud: 2 hertz 5,25 2 hertz diskanter 2 hertz 12" basar hertz slutsteg och kondensator. B230e 130hk Årsmodell 84 Enkellåda m47 med ryckspärr Varvregg med knapp Bytes gärna mot kapad 745/945 eller någe me dubbla lådor, inga duetter, transiter, mopeder eller liknande. Eller säljes mot ett bra bud.
Säljer en duettram som varit till en A-traktor. Finns inga traktorpapper till den därimot papper till en duett. Ramen är i mkt. bra skick och står på hjul dock är inte bromsar kompletta, sitter rattstång, styrsnäcka, framvagn och bakaxel på den. Finns två motorer med, en B18 och en B20 (objekt). Bakramen tror jag är avkortad. Säljes som objekt. Ramen finns i Enviken. Priset eller högstbjudande över satt pris. Först till kvarn gäller.
En taksänkt duett med dubbla avgasrör Volvo bakände Rostlagad i ramen och kaross Motor: Volvo Dubbla lådor Tro att allt ska finnas till A-traktor Slipning o lack behövs, sen bara att skruva ihop! Perfekt objekt= du slipper svetsa rost! Registreringsnummer: FUD258 Körförbud: Nej Föreläggande: Nej Fordonsstatus: Avställd sedan 2003-10-21 Förvärvsdatum: 2010-06-06 Är det något så bara hör av er. / Johnny 0455-41075
skaplig kaross inte så himmla rostig,ramen är det lite jobb på med, säljs till högsta bud- med eller utan dörrar papper finns å det är en -68. sitter transport axlar på den så det går att flytta den me lämpa. innertaket är skapligt,baksäte, säljs den 21/9 till den som har det högst budet. Har en kaross till påbörjad Dragracing nytt golv-uppflyttat en bit. Bud på den med bild kan mailas om serigöst intresse finns, flyttad torpedvägg, grov ram finns original ram, transport kan ordnas mot förskotts-betalning nås på 0738-370 290