Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj 60-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

soffa +fåtölj
F
Nacka
Fåtölj
F
Falun
Ikea fåtölj
F
Luleå
Fåtölj
F
Falun
Antik fåtölj
F
Västra Götalands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ny lägenhet : Ny stil! Säljer av mina ungkarlsmöbler till förmån för sambolivet... Är lite osäker på dateringen men designen är definitivt 60-tal. Möblerna är något "patinerade" och det är därför jag säljer dem så billigt. * Soffan är såld! * Lädret i soffan är klanderfritt men tyget som täcker resoren (syns ej) måste bytas ut och jag säljer därav soffan för 1000 kr. Fåtöljen saknar en knapp eller två i sittdynan och på armstödet har det gått upp 2 cm (längs med sömmen, vilket går att laga med en bra nål och tråd på 5 min). 500 kr säljer jag den för. Prutning undanbedes och först till kvarn gäller! Möblerna finns i Kungshöjd i Göteborg.
En fin soffgrupp från 50-/60-tal klädda i varmt gröngrått tyg. Allt är i mycket gott skick med tanke på ålder. Inga hål i tyget etc. Ben i mörkt trä (troligen teak). Mått: Soffan - tvåsits, bredd 132cm, 79djup cm, höjd 80cm, sitthöjd 36cm, sittdjup 52cm Fåtöljen - bredd 74cm, djup 79cm, höjd 80cm, sitthöjd 36cm, sittdjup 52cm Endast hämtning. Säljs endast som grupp. Pris: 3000kr
Jag säljer mina två vintage-fåtöljer trol. från slutet av 60-talet av det svenska märket Overman. Originaltyget som är på, "Myrten", är designat av Sven Fristedt, Borås Cotton Studio (se bild). Materialet i stolarna är någon form av frigolit (mycket hållbar!) och plast i konen. Dessutom finns extra originaltyg i nyskick i form av två gardiner med måtten: 72x244 cm. De går att använda till att klä om dynorna om man vill. Hör av dig om du är intresserad! Vintage, fåtölj, 60-tal, retro, möbler,
Säljer nu mina två helt fantastiska design stolar/fåtölj. Italienskt 60-tal. Har själv köpt dem för några år sedan på retro design, st eriksplan. Helt unika. Har aldrig hittat något liknande. Passar in i såväl det moderna hemmet som till retro, 50 och 60 tals design. Har själv matchat dem med eames, teak, jakaranda, svenskt tenn och andra klassiska inslag/möbler. Stolarna är mycket hållbara (har själv två barn). Stolarna är i krom med plastsnören som sits. Pris eller bud. Säljer dem helst som par.
Retro sideboard i teak 50-60 tal, två skåpsdelar samt en låd-del. H:84cm B:174cm D: 45cm Superfint skick förutom en mörkare fläck på ovansidan (se bild). 2500:- 3-sits soffa och fåtölj i svart skinn, 60-tal, i fint skick. 5500:- för soffa och fåtölj. Endast 1/2 trappa upp och parkering utanför porten! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.