Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgget säljes

Tidigare annonser till salu

En liten två årig hona som är snäll och go. Hon är van vid barn hundar katter höns hästar och andra djur men blivit en för mycke. Det är inte först till kvarn som gäller utan vi vill att hon får ett bra hem och inte hamnar på en kebab pizza. Ring inte efter 8 på kvällen för vi har små barn som vill sova Kram Louise. Telnr. 0303 77 64 03 / 0701 72 43 62
Nu har jag 3 afrikanska-dvärg-getter till salu!!! Nr 1: Bocken Bruse 2 år. Bruse är en jätte trevlig bock och har aldrig stångats. Nr 2: Bruses äldsta dotter Miranda 1 år den 13 april. Miranda är en trevlig get. Nr 3: Bruses yngsta dotter Millan 1 år den 21 maj. Hon är en riktigt nyfiken dam! Dom äter det mesta! Om ni är intresserade så slå bara en signal till mig! Efter 16.30 Hem: 0511-23094 Mobil: 0768721717
Nu behöver vi hitta hem åt några av våra djur. Följande är till salu: Två getkillingar av rasen Afrikanska Dvärggetter. Pris: 1500 kr/ st. En 10 månader gammal bock av rasen Afrikansk Dvärgget. Pris: 1000 kr. En supersnäll okastrerad galt, blandras mellan Tamgris och Linderödssvin. 1 år gammal, säljes till avel/ sällskap/ slakt. 1000 kr. En 1-årig sugga säljes också, ev dräktig med ovanstående. Hon är superkelig och helt underbar! Pris diskuteras beroende på om galten kommer till samma hem. Ev kan avelspar säljas av rasen Afrikanska Dvärggetter. Ta kontakt för mer information!
Bocken Bruse ca 4 år och lilllbocken född i april. Kan tänka mig att sälja eller byta då jag behöver en ny bock till hösten. 300 kr styck eller båda för 500 kr. Lillbocken bör vara med sin mamma ett par månader till men det går bra att paxa honom :) Den äldre bocken är pappa till den vita killingen. Han är en mycket liten afrikansk bock och passar därför mycket bra om man vill avla små dvärgsgetter. Han har gett allt från vita, svarta och grå killingar. Båda är mycket vana vid människor och andra djur.
Två stycken jättefina dvärgget flickor säljes. Blondie och Doris. Säljes till dig som har en mycket bra getinhägnad eller inte bryr er om era buskar & blommor på tomten! Väldigt trevliga getter som är hungriga jämnt och ständigt! Springer efter dig på gården och tigger mat. Har du en brödbit eller annat gott blir de helt plöstligt hur tama som helst ;) 500kr/st eller 700 för båda!