Quantcast
Till salu inom: ”

dvärggetter till salu skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SVÄRD

Hässleholm
Festina

Lund
F

Tidigare annonser till salu

Två söta små killingar ska nu flytta hemifrån! Båda födda vårvintern 2011. Bruno är killingen till höger på bilden med två. Väldigt fint tecknad med en ovanligt fin brun färg. Bockkilling som kommer få samma lugna temperament som sin pappa. Lovis är vår lilla grå honkilling, också hon fin i färgen och temperamentet. Vackert tecknad med små "klockor" under hakan. Pris vid försäljning tillsammans 3000:- Vana vid barn i hagen! Vi säljer dem i första hand tillsammans. Killingarna är öronmärkta enligt lag, avmaskade och förbehandlade mot lus vid leverans. De har också ett grundvaccin mot Clostridium. Läs mer om våra killingar på min hemsida www.getter.se.
Vårt dvärggetpar Max och Heidi har fungerat som nitiska trädgårdsmästare och tidvis gått lösa i parken och röjt buskar. Efter fullgjort arbete söker dom ett nytt hem. Mycket effektiva jämfört med får. Båda getterna är tama och följer efter likt hundar. Bocken är envis men snäll, geten något försynt. Bortskänkes mot symbolisk summa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har årets små killingar kommit till världen 3 pojkar och 1 flicka De är redan sociala och gosiga små krabater 1 vit bock 2 ljusbruna bockar 1 beige get Vi säljer dom inte som "ensamget" men har du redan en eller fler getter så är du välkommen att köpa en, annars säljer vi gärna två eller fler till dig, då vi anser att en get vill ha getsällskap. Vi har SE-nr, och killingarna är avmaskad och avlusade när ni hämtar dom. Bock 600kr Get 1500kr De är leveransklara mellan 15 april och 1 maj.