Quantcast
Till salu inom: ”

eagle rickenbacker kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

KOPIA VÄSKA

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eagle rickenbacker kopia. Detta instrument är ingen billig kopia utan en riktigt bra gitarr med varmt och klart ljud. Modellen har aningen kortar hals jämfört med många andra gitarrmodeller och låg stränghöjd vilket gör att den är väldigt trevlig att spela på. Eagle instruments är ett svenskt företag och tillverkar sina instrument i Korea, i samma fabrik som gitarrtillverkaren "Gretsch" har sin produktion. Detta säger ett och annat om gitarrens kvalitet. Köpt begagnad tidigare i år. Enligt förra ägaren är gitarren tillverkad i slutet av 80-talet/början av 90-talet. Trots några år på nacken så är den i perfekt skick. Förutom ett minimalt märke på sidan är den felfri. Slänger på nya kraftfullare strängar innan köp. Mjuk gitarrväska medföljer. Vid seriöst intresse finns fler bilder som kan skickas. Ring helst för en enklare kontakt.
Säljer en Eagle rickenbacker kopia för att finansiera annat basköp. Skön hals med 22 band och riktigt bra klipp i stallmicken. Sitter helt nya ghs boomers på, greppbrädan är nyrengjord och oljad. Har mest använt den till inspelning hemma så den är i mycket gott skick. Köpte den på Jam för ett par år sen http://jam.se/stranginstrument/basel/A45546/ 3500:- med gigbag
Rickenbacker kopia, Eagle urk 300 till Salu. Sparsamt använd. Nypris ca 5000kr. Riktigt bra, köpt på jam. Endast avhämtning!
Säljer en Rickenbackerbas kopia av märket "Eagle". Köpt på jam musik för två månader sen. Helt ny med hardcase. Säljes pga köp av förstärkare. För mer info ring 0762166588 Pris 4000 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Eagle elgitarr , välbyggd kopia på klassikern Rickenbacker-model 330/12 beg.