Quantcast
Till salu inom: ”

charles eames stol kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbarnstol

Gävle
Gaming stol

Halmstad
Matbord

Tumba

Tidigare annonser till salu

Stolar av formgjuten vit plats, träben med stålfästen. Supersköna att sitta i. Har 6 st. I bra skick. Lite märken på några av benen. Inget som stör. Säljer dem pga. nyköp av matbord och dessa stolar passar ej till det nya bordet, tyvärr. B 46, D 40, H 80 cm. Kopia av designstolen Herman Miller, designad av Charles & Ray Eames. Säljes för 700:-/st eller 3800:- för alla 6 st. Nås även på nummer: 0708-178844
Dessa är original och tillverkade 1971, vintage. Färg skogsgröna original aldrig ommålade. Pris enligt överenskommelse. Fakta: På H55-utställningnen i Helsingborg introducerade Arne Jacobsen sin stol Sjuan. H55 fokuserade på arkitektur, inredning och formgivning, men det var nog få av besökarna som anade att de fick se vad som snabbt skulle komma att bli världens mest kopierade stol. Sjuan blev snabbt mycket populär och spridd. En av de bidragande orsakerna till populariteten är det porträtt som Lewis Morley tog av fotomodellen Christine Keeler 1963, där hon sitter bak-och-fram på stolen. Stolen på bilden är dock på en kopia av Sjuan, inte på ett original. Jacobsen var dock antagligen mest glad över uppmärksamheten, och han erkände villigt att han i designen hade inspirerats av Charles och Ray Eamesstolar i formpressad plywood. De element som Jacobsen tillförde gjorde bland annat att stolens ryggstöd fjädrar behagligt, och att sex Sjuan-stolar kan staplas på varandra.
Säljer en kopia av Par gungstol - Charles Eames i vit plast. Stolen är helt ny och ligger kvar i lådan. Säljer den pga. att jag köpte två men kommer bara att behålla en av dom.
Två jättesnygga orangea Eames-stolar med träben (kopior på originalet Charles Eames, från IkonM). Inköpta för tre dagar sedan så de är helt i nyskick. Karmhöjd: 65 cm. Maxbredd: 63 cm Pris: 750 kr/st Ordpris: 1050 kr/st Retro. Design.
Charles & Ray Eames matbord modell AO. Oval skiva i vitlaminat med svart kant. Framställt hos Herman Miller. H 73 cm, L 180 cm, B 90 cm EJ ANVÄNT, INGEN KOPIA Samma bord som på bild men är emballerat.