Till salu inom

"charles eames stol kopia säljes"

Norrköping
Idag

Fint matsalsbord

1 300 kr
Citiboard
Vänersborg
Idag

Opel Signum

16 500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Grythyttan i teak

16 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Matgrupp/utemöbler

3 500 kr
Blocket.se
Hammarö
Idag

Äldre Glasbord /Soffbord me...

800 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Soffbord i äkta marmor ifrå...

800 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Matbord

2 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Helsingborg

Stol- Retro design

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Stolar av formgjuten vit plats, träben med stålfästen. Supersköna att sitta i. Har 6 st. I bra skick. Lite märken på några av benen. Inget som stör. Säljer dem pga. nyköp av matbord och dessa stolar passar ej till det nya bordet, tyvärr. B 46, D 40, H 80 cm. Kopia av designstolen Herman Miller, designad av Charles & Ray Eames. Säljes för 700:-/st eller 3800:- för alla 6 st. Nås även på nummer: 0708-178844
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Falun

5 st original Sjuan stolen av Arne Jacobsen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Dessa är original och tillverkade 1971, vintage. Färg skogsgröna original aldrig ommålade. Pris enligt överenskommelse. Fakta: På H55-utställningnen i Helsingborg introducerade Arne Jacobsen sin stol Sjuan. H55 fokuserade på arkitektur, inredning och formgivning, men det var nog få av besökarna som anade att de fick se vad som snabbt skulle komma att bli världens mest kopierade stol. Sjuan blev snabbt mycket populär och spridd. En av de bidragande orsakerna till populariteten är det porträtt som Lewis Morley tog av fotomodellen Christine Keeler 1963, där hon sitter bak-och-fram på stolen. Stolen på bilden är dock på en kopia av Sjuan, inte på ett original. Jacobsen var dock antagligen mest glad över uppmärksamheten, och han erkände villigt att han i designen hade inspirerats av Charles och Ray Eames stolar i formpressad plywood. De element som Jacobsen tillförde gjorde bland annat att stolens ryggstöd fjädrar behagligt, och att sex Sjuan-stolar kan staplas på varandra.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Solna

Rar gungstol av charles eames

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en kopia av Par gungstol - Charles Eames i vit plast. Stolen är helt ny och ligger kvar i lådan. Säljer den pga. att jag köpte två men kommer bara att behålla en av dom.
2 900 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Göteborg

Eames stolar orangea - helt nya

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Två jättesnygga orangea Eames-stolar med träben (kopior på originalet Charles Eames, från IkonM). Inköpta för tre dagar sedan så de är helt i nyskick. Karmhöjd: 65 cm. Maxbredd: 63 cm Pris: 750 kr/st Ordpris: 1050 kr/st Retro. Design.
750 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Lomma

Eames matbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Charles & Ray Eames matbord modell AO. Oval skiva i vitlaminat med svart kant. Framställt hos Herman Miller. H 73 cm, L 180 cm, B 90 cm EJ ANVÄNT, INGEN KOPIA Samma bord som på bild men är emballerat.
19 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj