Quantcast
Till salu inom: ”

eastman mandolin till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Eastman
F
Göteborg
Kremona
F
Göteborg
Mandolin

Partille
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag köpte denna helsolida mandolin via internet från en svensk butik som tyvärr inte hade utfört någon setup innan de skickade iväg den. Eftersom jag själv inte är av den händiga sorten och för att jag egentligen var ute efter en mandolin med runt/ovalt ljudhål lägger jag upp den här för byte. Den behöver en bandslipning och intonering, och möjligtvis även en ny översadel. Skicket är annars mycket gott. Tonen är fin och finishen likaså. Nypris var 6400 kr. Intressanta byten är helsolida mandoliner med runda/ovala ljudhål, finishen får gärna vara åt naturhållet. Gamla Levin-modeller är inte ointressanta. Om du sitter på något som stämmer in på beskrivningen men med lägre värde kan jag gärna ta mandolin + en lämplig slant i byte. Om du spenderar lite tid/några hundralappar på att fixa till mandolinen efter byte kan du förmodligen, om du inte behåller den själv, sälja den till vinst. Ursäkta de kassa mobilbilderna. Mandolinen finns i Karlstad för inspektion/byte. Kontakt sker via mail.
Eastman MD515 i mycket fint skick, minst 8.5/10. Lättvikts-hardcase, fuktare och justeringsnyckel för dragstången medföljer. En riktigt bra mandolin som förtjänar att spelas mer på. Därför får den flytta. Nypris: 8900kr Mitt pris: endast 5395kr, ej prutbart Mandolinen finns på Frösön och kan ev. skickas, men jag ser helst att den hämtas på plats mot kontant betalning eller Swish. Inga byten är intressanta. Maila gärna om du har frågor.
Top Wood: Carved Solid Adirondack Spruce Back/Sides Wood: Carved Solid Highly-flamed Maple Body Binding: Full Ivoroid Boxed Neck Woods: Maple Fingerboard: 12" radiused ebony Tailpiece: Vintage nickel cast Tuners: Vintage nickel Schaller Finish: French Varnish. Inkl: original Eastman case. Finns i Göteborg, kan skickas om köparen betalar frakt. Nybandad och uppgraderad med Cumberland acoustic bridge, slipad "speedneck".