Till salu inom

"oktavmandolin mandola säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tillbehör och förstärkare  ·  Kronobergs län

Mandola

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Mandola/Oktavmandolin till salu! Jag säljer min juvel. Byggd 1998 av Ulf Kloo. Locket är i gran och ceder ! Stämning GDAE, GDAD eller liknande. Den skulle också fungera fint i "hardingläge AEHF#". Pinpointcapos på G och D-kören för att kunna spela med Abas eller AEAE utan att stämma om. Ett fint och unikt instrument som jag har använt i många sammanhang. Jag har använt den till allt ifrån irländskt och svenskt låtspel till soul . Den funkar till melodispel och komp. Typiskt är väl något mellanting, alltså komp med melodier och stämmor här och där. Tonen i sig gör också att man kan spela väldigt enkla saker på den som ändå bär.(inbyggd stallmik finns )
11 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Oktavmandolin/mandola

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Det gör ont att sälja men jag spelar aldrig på den så det är bättre att någon som faktiskt använder den, köper och spelar på den. Låter mycket bra och stämmer bra i banden. Nästan oanvänd, luktar fortfarande ny... Etuiet ingår i priset.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Gitarrer Akustisk/El + Oktavmandolin/Mandola

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tre fina och väl fungerande instrument säljes p.g.a. behov av pengar till nytt instrumentköp. Akustisk gitarr: Ibanez, har några märken men är väl inspelad och låter kanon, ovanligt lättspelad! Finns pick-up och stämapparat i gitarren. Pris: 3000 Elgitarr: Ibanez, knappt använd alls, finfint skick. Pris: 2000 Oktavmandolin/mandola: Såld! Finns soft-case till alla instrument
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Växjö

Mandola

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Mandola (oktavmandolin) Som ny bara hängt på väggen. Märke Richwood Hälsningar Olle Bergström Norregårdsvägen 17A 352 44 Växjö tel: 0706367068
2 500 kr
Blocket.se

Mandola

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
En av Ola Söderström handbyggd mandola eller oktavmandolin i utmärkt skick säljes. Locket är Sitkagran sarg och botten brazilian rosewood och hals i mahogny. Den har 5 körer EADGC och fyra punktcapon. Inbyggd stallmikrofon och kondensatormygga som kan mixas till önskad klangfärg. Hårt etui medföljer. Ett kvalitetsbygge med rik ton och djup efterklang. Kontakt endast via mail.
13 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj