Quantcast
Till salu inom: ”

mandolin säljes

Tidigare annonser till salu

Mandolinen är mycket användbart redskap. Du skivar och strimlar grönsaker och rotsaker i perfekta, tunna skivor eller strimlor. Vi har valt att sälja en mandolin från Funktion som vi tycker håller måttet i alla typer av kök. * Bredd: 12,5 cm * Tre knivar för olika tjocklek på strimlor 3, 5 och 10 mm * Två olika skär för skivor, våfflad eller rak Alla produkter är originalprodukter från välrenommerade leverantörer. All försäljning sker genom vår butik på Gammelstadsvägen 17e Luleå eller i vår e-butik. Klicka på länken nedan.
Köpte den här otroligt vackra mandolinen av en mandolinbyggare i asien, alla inläggen är i vacker pärlemor och är en riktig fröjd för ögat, min dåliga kamera gör den inte rätt. Har dock aldrig kommit igång och spelat på den tyvärr så nu säljer jag den. Är i helt perfekt skick men inte spelad på på uppåt 5 år så strängarna är gamla. Annars absolut inga skavanker. Kommer i handgjort hardcase. Säljer den för hälften av vad jag betalade för den. Säljes i Göteborg men jag pendlar en del till både Stockholm och Malmö. Kan också såklart skickas
Jazz - New Orleans/trad, LP, Ace of Hearts AH 77 ( 1936-37 / 1964 ) The Harlem Hamfats satte aldrig sin fot i Harlem, de var stationerade i Chicago och spelade en musik med ett ben i New Orleans-jazzen och ett i en embryonal Rhythm & Blues. Det handlar om svängig, okomplicerad good time-music, genomsyrad av blueskänsla. Garanter för det var bröderna Joe och Charlie McCoy, där den förstnämnde stod för det vokala och gitarrspelet, medan Charlie bidrog med mandolin. I bandet ingick Herb Morand tp, Odell Rand cl, Horace Malcolm p, John Lindsay b och Fred Flynn eller Pearlis Williams dr. Brian Rust har skrivit en intressant baksidestext. Vinyl Mycket gott skick . Engelsk pressning.
Jazz - Sverige, CD, Blue Topaz BTRCD009 ( 2007 / 2007 ) Sveriges stolta traditioner på jazzviolinsidan förs här vidare av Bosse Linné och hans kvartett The Swinging Blue Strings. Bosse spelar alltså violin samt sjunger och dubblar på mandolin. I övrigt Linus Lindqvist b, Elias Lindqvist & Tobias Tornkvist g. Som sättningen antyder doftar det Franska Hotkvintetten om musiken och sämre förebilder kan man ju ha. Gästmusiker: Jesper Lindberg bjo/lapsteel/pedalsteel/mandolin, Henrik Beran p, Pia Williamson voc, Håkan Andersson acc, Claes Palmkvist co, Peter Clemmedson g, Christoffer Ohlsson cello, Karl Linné g, Per Lindberg dr progr/perc. Speltid ca 47 min. Begagnad .
Jazz - Sverige, CD, Opus 3 CD 22061 ( 2005 / 2006 ) Bert ""East"" Östlund är en veteran i musikbranschen, men ändå inte så känd för den stora allmänheten. En kompetent och ofta anlitad gitarrist, som till detta album skrivit all musik och framför den på en stor mängd gitarrer av olika slag, akustiska och elektriska samt mandolin och ukulele. Peter Forss bas, Hux Flux Nettermalm trummor och Janne Robertson percussion finns med i bakgrunden. Speltid 41:39. Begagnad .