Quantcast
Till salu inom: ”

easy camp boston 600 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Boston Hd8

Stockholm
Blandat

Norrköping
Boston M340

Skåne län
Stå bräda

Svenljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vårt Easy Camp Boston 600 med tillhörande matta. Vi har bara satt upp det en gång vilket gick kanon snabbt och enkelt! Så underbart tält men de va ett dumt impulsköp som vi fick använda 1 natt. Är inte ute efter skambud. Vi betala 4700kr för detta o nu under vintern kostar de 4000kr som säkert kommer höjas mot säsongen. Det är detta pris som gäller. Tältet finns kvar så länge annonsen finns kvar. Kan även följa med 2 st luftmadrasser. Rustas "extrasäng" som är 40cm hög, 152cm bred o 198cm lång. Nypris 200kr st.
Easy Camp Boston 600, ljusblått, inköpt maj 2011, endast använt 2 veckor säljes. Nypris 3890 kr, säljes för 2490 kr. Tillbehör: Skåp, Subra nypris 665 kr, säljes för 450 kr. Matta till uppehållsyta, ljusblå, nypris 587 kr, säljes för 400 kr.
Säljer mitt 6mannatält p.g.a nyköpt husvagn. Använt en gång i tre dagar , är i nyskick. Inköpt december 2011 , betalade 3800kr. Kolla på Outlife4u.se / Familjetält / Easy camp / Boston 600 , där ser ni måtten.
Easy Camp Boston 600 Antal personer: 6 Takhöjd: 195 cm Golvyta: 17,8 m² Vikt: 24,2 kg Mycket lätt och snabbt att sätta upp! Endast använt vid 2 tillfällen vardera 1 vecka. Easy Camp Boston 600 erbjuder bra funktionalitet och en överraskande hög prestanda för familjen eller gruppen som är nya inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält. Tältet har ett stort allrum med fast golvduk vilket ger ett extra bra skydd mot smuts och väta. Ordentligt tilltagen ventilation ger en bra luftgenomströmning genom tältet och håller nere temperaturen under varma sommardagar. Familjetältets stora fönster ger en ljus innemiljö som i kombination med det stora allrummet ger bra utrymme för att äta och umgås även under regniga dagar. Det går utmärkt att inreda med bord och stolar utan att kompromissa på passagen in och ut ur tältet. Under varma dagar går det även bra att öppna upp ena sidan på tältet för enklare tillgång till tältet och ökad ventilation. De två sovrummen utgörs av ett innertält och delas av med en vägg som lätt går ta bort för att få ett större rum. Solskyddet fram ger bra skydd för ingången och underlättar matlagning i dåligt väder och ger bra skugga under varma dagar. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är dessutom behandlad med flamskyddsmedel. INGÅR ÄVEN: Golvmatta i mjuk flanell Nypris 750kr. Förutom att ge en ökad komfort så isolerar mattan allrummet mot eventuell kyla från marken. Mattan har en undersida i PVC vilket gör den lätt att rengöra. http://www.getcamping.se/kagegorier/talt/familjetalt/easy-camp-boston-600.html